Creatorii de bucurie Lesna & Denis Săvescu & AnOtherProduct oferă 1 x Pachet servicii foto în valoare totală de 1000 €

Împreună cu ambasadorul Denis Săvescu și sponsorul AnOtherProduct oferim 1 x Pachet servicii foto în valoare totală de 1000 €.

 

Pachetul include o sesiune foto la alegere dintre următoarele opțiuni:

 

  • Fotografie de portret
  • Fotografie fashion
  • Fotografie imobiliară
  • Fotografie de produs – fundal alb                  
  • Fotografie de produs – concept creativ
  • Fotografie lifestyle 

 

Perioada concursului este 08 martie – 16 martie 2022. Câștigătorul va fi anunțat în data de 18 martie 2022.

Câștigătorii campaniei

  • Bârsan Antonia Diana

Denis Săvescu este fotograf profesionist, un pasionat de arta fotografică în toate formele sale. Portofoliul său de lucrări surprinde frumusețea exact așa cum este ea: imperfectă, personală, naturală și sensibilă. Perfecțiunea tehnică și gândirea strategică pe care le stăpânește își pun amprenta asupra fiecărui tip de fotografie pe care o realizează.  Aici puteți vedea o impresionantă colecție de lucrări fotografice semnate Denis Săvescu.

AnOtherProduct este un studio creativ care oferă servicii complete de fotografiere, editare și retușare fotografii. Alături de înțelegerea conceptului și a luminii, AnotherProduct a dezvoltat o estetică curată care a devenit semnătura tuturor lucrărilor realizate, fie că vorbim despre fotografia imobiliară, de lifestyle, portret sau de produs. Indiferent de cerințele și așteptările clienților, specialiștii AnOtherProduct au expertiza tehnică și creativitatea necesare pentru a oferi un pachet complet de servicii care include: asistența direcției artistice, fotografiere, retușare, livrare și aprobare finală. Descoperiți aici portofoliul AnOtherProduct.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @denissavescu, @another.product sau Facebook Lesna.roDenis Savescu, AnOther Product Studio
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Denis Săvescu, AnOtherProduct)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul este ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!