Creatorii de bucurie Lesna & Cazări în România & ALP Software oferă 1 x Pachet servicii creare site de prezentare cu domeniu și hosting gratuit un an de zile, în valoare totală de 1000 €

Cazări în România este locul în care poți descoperi cele mai bune locuri de cazare din România. Aici vei găsi hoteluri luxoase, pensiuni confortabile, cabane primitoare și locații de vis de care încă nu ai aflat. Accesează platforma Cazări în România pentru a răsfoi o colecție impresionantă de locuri de cazare, destinații de vizitat și evenimente pe care să nu le ratezi în România.

ALP Software este o companie de dezvoltare aplicații mobile și site-uri web. Cu o experiență de patru ani în domeniu, ALP Software ajută atât business-uri mici, la început de drum, cât și nume sonore din piață, oferindu-le servicii complete pentru magazine online sau site-uri de prezentare. Descoperiți aici portofoliul ALP Software.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @cazariinromania.ro, @alp.software sau Facebook Lesna.roZburător prin România, ALP Software Developer
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Cazări în România, ALP Software)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul este ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!