Creatorii de bucurie Lesna & Caz─âri ├«n Rom├ónia & ALP Software ofer─â 1 x Pachet servicii creare site de prezentare cu domeniu ╚Öi hosting gratuit un an de zile, ├«n valoare total─â de 1000 ÔéČ

Caz─âri ├«n Rom├ónia este locul ├«n care po╚Ťi descoperi cele mai bune locuri de cazare din Rom├ónia. Aici vei g─âsi hoteluri luxoase, pensiuni confortabile, cabane primitoare ╚Öi loca╚Ťii de vis de care ├«nc─â nu ai aflat. Acceseaz─â platforma Caz─âri ├«n Rom├ónia pentru a r─âsfoi o colec╚Ťie impresionant─â de locuri de cazare, destina╚Ťii de vizitat ╚Öi evenimente pe care s─â nu le ratezi ├«n Rom├ónia.

ALP Software este o companie de dezvoltare aplica╚Ťii mobile ╚Öi site-uri web. Cu o experien╚Ť─â de patru ani ├«n domeniu, ALP Software ajut─â at├ót business-uri mici, la ├«nceput de drum, c├ót ╚Öi nume sonore din pia╚Ť─â, oferindu-le servicii complete pentru magazine online sau site-uri de prezentare. Descoperi╚Ťi aici portofoliul ALP Software.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @cazariinromania.ro, @alp.software sau Facebook Lesna.ro,  Zburător prin România, ALP Software Developer
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Cazări în România, ALP Software)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dac─â invi╚Ťi ╚Öi prietenii s─â participe, direct din pagina de ├«nscriere, acumulezi mai multe ╚Öanse de c├ó╚Ötig!┬á

 

C├ó╚Ötig─âtorul este ales dintre toate ├«nscrierile ├«n concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea c├ó╚Ötig─âtorului extras presupune verificarea ├«ndeplinirii tuturor condi╚Ťiilor de participare enumerate ├«n sec╚Ťiunea CUM FUNC╚ÜIONEAZ─é. Pentru validare, participan╚Ťii sunt ruga╚Ťi s─â p─âstreze un print-screen cu postarea ├«n care au etichetat cei 3 prieteni.

Verific─â zilnic www.lesna.ro ╚Öi afl─â ce premii extraordinare am preg─âtit pentru tine! ├Änscrie-te ╚Öi c├ó╚Ötig─â ╚Öanse infinite de bucurie: excursii ├«n loca╚Ťii de vis, experien╚Ťe inedite ╚Öi cadouri pentru toate v├órstele. Oricine poate c├ó╚Ötiga aceste premii importante, nu-╚Ťi refuza ╚Öansa de a fi chiar tu acela!