Creatorii de bucurie Lesna & Cioclovina Tribe & DDR.ISA oferă 1 x Sejur de 2 nopți, pentru 4 persoane, în Parcul Natural Grădiștea Muncelului-Cioclovina, în valoare de 300 €

Împreună cu sponsorul Cioclovina Tribe și ambasadorul ddr.isa oferim ca premiu un sejur de două nopți, pentru patru persoane, în Parcul Natural Grădiștea Muncelului-Cioclovina, în valoare de 300 €.

Sejurul include:

 

* 2 nopți de cazare pentru 4 persoane în cort glamping 

* excursie la Peștera Cioclovina 

Notă: perioada sejurului va fi stabilită de sponsor în funcție de disponibilitate

Perioada concursului este 17 iulie – 01 august 2022. Câștigătorul va fi anunțat în data de 03 august 2022.

Câștigătorii campaniei

  • Nicolescu Ioana

Parcul Natural Grădiștea Muncelului Cioclovina P este unul dintre acele locuri pe care nu le poți uita, odată ce le-ai descoperit. Reunește pe teritoriul său frumusețea sălbatică a Munților Șureanu, farmecul satelor pitorești, dar și misterele ruinelor antice ale cetăților pe care dacii și le-au construit aici.

Cioclovina Tribe este comunitatea oamenilor care iubesc natura și prețuiesc experiențele de descoperire a tot ceea ce are ea de oferit. Cu Cioclovina Tribe îți construiești momente memorabile, departe de tumultul orașelor, într-un decor natural magnific.

Ddr.isa se descrie ca fiind o persoană dependentă de mersul pe munte, extrem de prietenoasă, plină de energie și mereu entuziasmată să creeze noi conexiuni cu natura, locul unde se simte ca acasă. Adoră să documenteze toate experiențele de călătorii prin fotografii pe care nu ezită să le împărtășescă cu membrii comunității sale.

Descoperă aici Cioclovina Tribe, iar aici poți călători virtual cu ddr.isa.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, Ciclovina Tribe, ddr.isa
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram (Lesna, Cioclovina Tribe sau ddr.isa)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!