Creatorii de bucurie Lesna & Epson România oferă 1 x proiector Epson EpiqVision EF-12 în valoare de 1300 €

Compact și ușor, EF-11 poate fi mutat fără probleme dintr-o încăpere în alta. Acest proiector TV laser compact, care face parte din gama EpiqVision Mini, proiectează instantaneu și aproape pe orice suprafață. Afișezi ușor conținut de pe un telefon, de pe un dispozitiv de streaming, de pe laptop, de pe consola de jocuri și multe altele, prin intermediul Miracast integrat.

Casa ta prinde viață și se transformă în scena principală pentru filmele și serialele tale preferate, cu o imagine clară și vibrantă, până la impresionanta dimensiune de 150 de inci. Aduni gașca de prieteni sau reunești familia în fața ecranului proiectat, pentru a te bucura de momente memorabile.

Descoperă aici toată gama de proiectoare Epson și aici toate produsele Epson care te vor ajuta să-ți pui creativitatea în valoare.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii gratuit în cursa pentru câștigarea premiului, urmând 3 pași simpli:  

  1. Follow pe Instagram @lesna.ro și @epson_romania  
  2. Dai tag la 3 prieteni în comentariile oricărei postări de pe Instagram (@lesna.ro sau @epson_romania)
  3. Completezi datele tale de contact în formularul de mai sus 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!