Creatorii de bucurie Lesna & Opunto Architecture&Design oferă 1 x Proiect de amenajare interioară pentru o cameră la alegere, în valoare totală de 1.000 €

Împreună cu sponsorul Opunto Architecture&Design oferim 1 x Proiect de amenajare interioară pentru o cameră la alegere, în valoare totală de 1.000 €

 

Proiectul de amenajare interioară pentru o cameră la alegere conține toate piesele necesare pentru punerea sa în operă de către câștigător:

 

 • Discuție inițială în care se stabilește spațiul ce urmează a fi amenajat și alte detalii tehnice
 • Imagini 3D cu propunerea de amenajare
 • Plan pentru mobilare
 • Plan instalații electrice
 • Plan tavane
 • Stereotomii
 • Proiect mobilier
 • Listă de cantități
 • Listă de achiziții

* Pachetul nu include realizarea lucrărilor de amenajare și dotarea cu mobilier sau obiecte decorative. Pachetul conține serviciile profesionale de proiectare și consultanță personalizată pentru realizarea planului de amenajare a unei încăperi  de până în 30-35 mp alese de câștigător.

Perioada concursului este 16 decembrie – 26 decembrie 2022. Câștigătorul va fi anunțat în data de 27 decembrie 2022.

Câștigătorii campaniei

 • Gavriloae Ionela-Cosmina

Opunto Architecture&Design oferă servicii complete de arhitectură și design interior pentru crearea unor spații îndrăznețe și sofisticate, dar care păstrează în același timp un aer minimalist și curat. 

 

Filosofia după care sunt schițate proiectele de amenajare Opunto Architecture&Design este “less is more”. Lumina, materialele și volumele sunt alese într-un echilibru perfect, astfel încât fiecare spațiu cu propria-i identitate se va plia personalității unice a locului și nevoilor reale ale clientului. Portofoliul de proiecte Opunto Architecture&Design poate fi văzut aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

 1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, opunto.design sau facebook Lesna, Opunto Design 
 2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
 3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!