Creatorii de bucurie Lesna & Opunto Architecture&Design oferă 1 x Proiect de amenajare interioară pentru o cameră la alegere, în valoare totală de 1.000 €

Opunto Architecture&Design oferă servicii complete de arhitectură și design interior pentru crearea unor spații îndrăznețe și sofisticate, dar care păstrează în același timp un aer minimalist și curat. 

 

Filosofia după care sunt schițate proiectele de amenajare Opunto Architecture&Design este “less is more”. Lumina, materialele și volumele sunt alese într-un echilibru perfect, astfel încât fiecare spațiu cu propria-i identitate se va plia personalității unice a locului și nevoilor reale ale clientului. Portofoliul de proiecte Opunto Architecture&Design poate fi văzut aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, opunto.design sau facebook Lesna, Opunto Design 
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!