Creatorii de bucurie Lesna & Norma Store & Melisa Rus oferă 6 x premii, în valoare totală de 400 €

Norma Store este un magazin online specializat în băuturi premium, ce propune o adevărată celebrare a gustului și rafinamentului printr-o selecție generoasă de vinuri și distilate. Din oferta magazinului nu lipsesc raritățile, single malt whisky și romuri de colecție, ediții limitate, băuturi cu tradiție și poveste, impresionante chiar și pentru cei mai exigenți cunoscători.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu și parteneriate solide, de lungă durată, cu importanți producători și importatori, Norma Store asigură constant prezența celor mai prestigioase branduri în oferta sa, pe care o poți descoperi aici.

Melisa Rus este model acreditat și make-up artist. Sfaturile și recomandările sale în materie de beauty, fashion și îngrijire personală sunt foarte apreciate în comunitatea online pe care a format-o în jurul imaginii sale. „Sunt o persoană ambițioasă, muncitoare, serioasă și îmi doresc mereu sa ajung unde îmi propun, și anume în momentul de față să lucrez într-o agenție de publicitate și marketing pentru că în zona aceasta mă descurc cel mai bine”, spune Melisa despre sine.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, @melisaa.rus, norma store  sau Facebook Lesna.ro, norma store
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!