BUCURIE ÎN BUCĂTĂRIE vă aduce 150 de premii x 1 CUȚIT KUTT HIKARI CHEF, în valoare totală de 7700 €

KUTT se adresează celor care nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură, este pentru cei îndrăzneți, pentru cei care își doresc experiențe complete ale gustului. KUTT este o alegere, este despre a-ți rezerva plăcerea explorării creative a uneia dintre cele mai frecvente activități – gătitul și pregătirea mesei. 

 

Întreaga colecție KUTT de articole pentru bucătărie se găsește online, aici.

 

Perioada concursului este 03 – 10 Octombrie 2021. Cei 150 de câștigători vor fi anunțați pe data de 15 Octombrie 2021. Fiecărui câștigător îi va reveni unul dintre cele 150 de premii. Fiecare partener își va anunța pe contul său cei 5 câștigători din grupul său de audiență.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow sau Like la contul Lesna (Instagram @lesna.ro, Facebook lesna.ro) și Follow sau Like la unul din conturile Partenerilor (Instagram, Facebook) 
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact mai sus și menționează în formular sursa/pagina de pe care ai aflat despre această campanie

IMPORTANT

Dacă îți inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs. Premiile vor fi trimise câștigătorilor după confirmarea datelor de livrare.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!