Creatorii de bucurie Lesna & AVINCIS oferă 1 x Experiență unică pentru două persoane, pe domeniul viticol al Vilei Dobrușa, în podgoria Drăgășani, în valoare totală de 1.500 €

Împreună cu prietenii de la AVINCIS oferim o experiență oenoturistică completă pentru două persoane, care include două nopți de cazare la cramă, mese, degustare de vinuri, tur de cramă și plimbare în viile din renumita podgorie Drăgășani.

 

AVINCIS este simbolul renașterii vinului românesc sub semnul tradiției și al modernității, o afacere de familie pornită din pasiune pe dealurile domeniului Vila Dobrușa, unde tradiția producerii vinului este mai veche de 100 de ani. 

Perioada concursului este 10 – 17 Octombrie 2021. Câștigătorul va fi extras pe data de 18 Octombrie 2021. Perioada sejurului va fi aleasă de câștigător de comun acord cu Crama AVINCIS, în funcție de disponibilitate, sejurul având loc în următoarele 6 luni de la data extragerii.

Câștigătorii campaniei

  • Anabela Elena

Domeniul Vila Dobrușa cuprinde conacul în stil brâncovenesc, crama, 43 ha de viță de vie și mai multe hectare de pădure și amenajarea peisagistică.

 

Crama AVINCIS creează vinuri elegante, complexe și echilibrate, în timp ce oferă sejururi turistice cu mese incluse, degustări de vinuri, vizite pe domeniul viticol încărcat de istorie sau plimbări în vie. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.avincis.ro

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!