BUCURIE ÎN BUCĂTĂRIE vă aduce 150 de premii x 1 CUȚIT KUTT HIKARI CHEF, în valoare totală de 7700 €

Lesna împreună cu sponsorul KUTT premiază 150 de pasionați de gătit în cadrul campaniei Bucurie în Bucătărie, oferind 150 cuțite HIKARI CHEF, vedeta mărcii KUTT din colecția de ustensile premium pentru bucătărie.

 

Cuțitele KUTT, fabricate după cele mai inovative tehnologii și din materiale înalt calitative, reprezintă cele mai bune ustensile de tăiat, feliat și tocat pe care le poți avea în bucătăria ta. Aceste cuțite premium răspund celor mai înalte așteptări, transformându-se în piesele de rezistență din arsenalul oricărui pasionat de bucătărie.

 

Perioada concursului va fi anunțată în curând. Fiecărui câștigător îi va reveni câte un cuțit KUTT HIKARI CHEF.

KUTT se adresează celor care nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură, este pentru cei îndrăzneți, pentru cei care își doresc experiențe complete ale gustului.

KUTT este o alegere, este despre a-ți rezerva plăcerea explorării creative a uneia dintre cele mai frecvente activități – gătitul și pregătirea mesei. 

Întreaga colecție KUTT de articole pentru bucătărie se găsește online, aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

    1. Follow sau Like la contul Lesna (Instagram @lesna.ro, Facebook lesna.ro
    1. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
    2. Completează datele de contact mai sus și menționează în formular sursa/pagina de pe care ai aflat despre această campanie

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul va fi ales aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs. Premiul va intra în posesia câștigătorului după validare.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!