Creatorii de bucurie Lesna & MeisterApp & DeMâncare oferă 1 Mixer KitchenAid 4.3L, Model 95, Grenadine, în valoare totală de 500 €

KitchenAid este un brand american cu o tradiție de un secol în aparatura de uz casnic. Produsele reprezintă un mix de performanță profesională, calitate artizanală și design emblematic. Mixerul KitchenAid Model 95 este un instrument indispensabil, care se încadrează perfect în orice bucătărie, capabil fiind să îndeplinească cele mai dificile sarcini.

DeMâncare este proiectul Gretei, food blogger, illustrator și fotograf cunoscut, care inspiră prin sfaturi și rețete culinare o comunitate numeroasă și activă de pasionați de gătit. 

 

MeisterApp este un instrument online de găsire a meșterilor care știu și pot să execute orice fel de lucrări profesionale și domestice. Lucrând cu cei mai buni profesioniști din România și punând preț pe calitate, serviciile MeisterApp oferă transparență, siguranță și control în încheierea celor mai convenabile parteneriate între meșteri și clienți. Ambele părți obțin beneficii multiple și imediate, putându-se baza pe relații de încredere și respect reciproc.

 

 

Despre DeMâncare puteți citi mai multe aici, iar portofoliul de proiecte MeisterApp îl puteți descoperi aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 4 pași simpli:

    1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro,  demancare și meisterapp.ro 
    2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram (Lesna, DeMâncare, MeisterApp)
    3. Creează-ți un cont pe platforma meisterapp.ro 
    4. Completează datele de contact în formular

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!