Creatorii de bucurie Lesna x Violeta Cosmetics x Tania Cozma oferă 3 premii Violeta Cosmetics, în valoare totală de 350€

Împreună cu sponsorul Violeta Cosmetics și ambasadorul Tania Cozma oferim 1 x premiu din colecția Violeta Cosmetics, în valoare totală de 350€, care contine urmatoarele produse:

1. Premiul I constand in: setul “Rasfat Pur” (1x Demachiant spuma cu mandarina verde (165 ml), 1x Crema de ochi antirid, 1x Crema de zi anti-age, 1x Ser de noapte reparator), 1x Portfard, 1x Aparat pentru masaj facial cu efect antirid, stimularea sintezei de colagen, cresterea tonusului pielii si marirea eficacitatii produselor de skincare, in valoare totala de 600 lei.
2. Premiul 2 constand in: setul “Rasfat Pur” (1x Demachiant spuma cu mandarina verde (165 ml), 1x Crema de ochi antirid, 1x Crema de zi anti-age, 1x Ser de noapte reparator), 1x Demachiant pentru ochi si buze, 1x Gel exfoliant cu acizi de fructe AHA, 1x Portfard, in valoare totala de 550 lei
3. Premiul 3, constand in: setul “Rasfat Pur” (1x Demachiant spuma cu mandarina verde (165 ml), 1x Crema de ochi antirid, 1x Crema de zi anti-age, 1x Ser de noapte reparator), 1x Gel exfoliant cu acizi de fructe AHA, 1x Crema de maini cu lemongrass si musetel, 1x Portfard, in valoare totala de 550 lei.

Perioada campaniei este 10 noiembrie – 05 decembrie 2023 . Câștigătorul va fi anunțat pe data de 06 decembrie 2023

Câștigătorii campaniei

  • Alina Corodescu – premiul I

  • Neacsu Gheorghe Adrian – premiul II

  • Neagu Daniela Gabriela – premiul  III

Violeta Cosmetics – Frumusețe naturală, soluții eficiente!

Fondat de Violeta, un medic cu o poveste de luptă împotriva acneei, acest brand oferă produse cosmetice naturale de înaltă calitate.

Experiența personală a lui Violeta în gestionarea problemelor tenului și a pielii l-a condus pe drumul către cosmeticele naturale. După ani de experimente și cercetare, a descoperit puterea acizilor de fructe AHA și a creat produse eficiente care i-au transformat complet aspectul pielii.

Produsele sunt acreditate la nivel european și sunt fabricate la comandă într-un laborator specializat, unde se pune accent pe calitate și siguranță.

 

Descoperiți produsele Violeta Cosmetics aici.

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, violetacosmetics_ro , Tania Cozma sau Facebook Lesna.ro, Violeta Cosmetics, Tania Cozma
  2. Tag 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formular

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții au obligatia să păstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!