Creatorii de bucurie Lesna x Garderoba by Ana Morodan x Elena Maria Popescu oferă 3 premii în valoare totală de 300 €

Împreună cu sponsorul Garderoba by Ana Morodan și ambasadorul Elena Maria Popescu oferim 3 vouchere în valoare totală de 300€:

Premiul 1: 1 voucher de 100 euro
Premiul 2: 1 voucher de 100 euro
Premiul 3: 1 voucher de 100 euro

*Notă: Voucherele se pot folosi exclusiv pe www.morodan.shop/pages/garderoba
**Notă: Sunt aleși în mod aleatoriu 3 câștigători.

Perioada campaniei este 10 noiembrie – 05 decembrie 2023 . Câștigătorul va fi anunțat pe data de 06 decembrie 2023

Shop Garderoba by Ana Morodan pentru mai multe detalii aici.

Elena Maria Popescu este pasionată de fotografie și video încă din copilărie, iar această pasiune se transmite dincolo de ecranele pe care vizualizăm cel mai adesea materialele ei,  realizate în multe cazuri cu aparate pe film, vhs-uri și polaroide.

Ce apreciem foarte mult la Elena Maria Popescu este că își pune mereu amprenta pe imagine ca rezultat final, nu în sensul perfecționismului ci din contră, al înglobării micilor greșeli, încântătoare, care ne amintesc mereu cum sunt lucrurile de fapt, lipsite de edit sau filtre. Puteți afla mai multe despre Elena Maria Popescu aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, Garderoba, și Elena Maria Popescu
  2. Tag 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formular

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții au obligatia să păstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!