Creatorii de bucurie Lesna x Pizza di Mora x Serve Winery x DeMâncare oferă 5 premii în valoare totală de 500 €

Împreună cu sponsorii Pizza di Mora, Serve Winery și  DeMâncare oferim 5 premii în valoare totală de 500 €:

Premiu 1: 3 Pizza și 1 sticlă de Serve Cuvee Sissi Magnum (1.5L)
Premiu 2:
3 Pizza și 1 sticlă de Serve Cuvee Sissi Magnum (1.5L)
Premiu 3:
3 Pizza și 1 sticlă de Serve Cuvee Sissi Magnum (1.5L)
Premiu 4:
3 Pizza și 1 sticlă de Serve Cuvee Sissi Magnum (1.5L)
Premiu 5:
3 Pizza și 1 sticlă de Serve Cuvee Sissi Magnum (1.5L)

*Premiile sunt exclusiv pentru București

Perioada campaniei este 03 noiembrie – 30 noiembrie 2023 . Câștigătorul va fi anunțat pe data de 01 decembrie 2023

Despre Pizza di Mora

Unele meserii, precum și secretele lor, se transmit din generație în generație, din tată-n fiu. Acum mai bine de 15 ani, un tânăr pe numele Mora întâlnește la Milano un maestru pizzar napolitan, ce ducea mai departe meseria familiei sale, precum și rețeta secretă a pizzei autentice. Neavând urmași, maestrul napolitan decide să împărtășească secretele sale tânărului Mora, pe care îl vedea ca pe un fiu ce va duce mai departe numele și iscusința sa.

După 12 ani de ucenicie și peste 70.000 de blaturi făcute, tânărul Mora se întoarce acasă, aducând cu el emoția, povestea, experiența și secretele pe care le aplică pe fiecare felie de Pizza di Mora.

Această poveste ne-a determinat să punem bazele unui proiect, să elaborăm conceptul, să identificăm locația cea mai potrivită unde să putem prepara o pizza artizanală, după rețetă napolitană, cu ingrediente premium.

Din anul 2020 am funcționat după modelul dark kitchen, primind o varietate de opinii de la clienți, pe care le-am luat foarte în serios și le-am folosit ca pe o oportunitate de a da șansa unui loc de sine stătător. Am apreciat feedback-ul pozitiv, care a menționat în mod constant calitatea ingredientelor noastre, a aluatului nostru atent preparat, a prospețimei ingredientelor folosite și a calității superioare. În anul 2023, am deschis Pizza Di Mora la parterul unei clădiri reper cu valoare de patrimoniu, cu o istorie de peste 75 de ani și amplasament excepțional chiar pe Calea Victoriei 109, în imediata proximitate a Palatului Știrbei. Restaurantul este unul micuț, de doar 30 de locuri, în care am vrut să redăm o atmosferă familială. Bucătăria este una deschisă în care oaspeții pot vedea cum se prepară pizza, pot vorbi cu bucătarii,  pe scurt – în care oaspeții se simt ca în propria lor casă. Mai multe puteti afla aici

Despre SERVE Winery

Povestea podgoriei a început când Contele Corsican Guy Tyrel de Poix a devenit fascinat de o recomandare din partea lui Hugh Johnson în faimoasa sa carte “The Story of Wine (Povestea vinului)”. Johnson menționase scurt România ca o țară cu potențial în viticultură și producția de vin.

În timpul primei sale vizite în România în 1993, Contele Guy de Poix a fost intrigat și captivat de potențialul zonei DOC Dealu Mare – în special de calitatea vinului produs din varietatea locală – Fetească Neagră. Un vin făcut din această soi de către Aurel Rotărescu a fost descoperirea decisivă pentru Cont. Atât de impresionat, Contele a investit în prima cramă privată din România imediat după căderea comunismului.

Până în 1994, construcția cramei și plantarea a 54 de hectare erau în desfășurare. SERVE și-a făcut numele în industria vinicolă românească prin realizarea primului vin rose sec și primului cupaj, Cuvée Charlotte, făcut din Cabernet Sauvignon, Merlot și Fetească Neagră.

În 2014, SERVE a lansat Cuvée Guy de Poix 2011, un omagiu adus proprietarului care a crezut până la capăt în potențialul Fetească Neagră.

Acum puteți EXPERIMENTA arta producției de vin prin evenimentele lor unice aici.

.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.roPizza di MoraServe.Winery  și  DeMâncare sau Facebook Lesna.roPizza di MoraServe.Winery și DeMâncare
  2. Tag 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formular

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții au obligatia să păstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!