Creatorii de bucurie Lesna x Pizza di Mora x Serve Winery x DeM├óncare ofer─â 5 premii ├«n valoare total─â de 500 ÔéČ

├Ämpreun─â cu sponsorii Pizza di Mora, Serve Winery ╚Öi┬á DeM├óncare┬áoferim 5 premii┬á├«n valoare total─â de 500 ÔéČ:

Premiu 1: 3 Pizza și 1 sticlă de Serve Cuvee Sissi Magnum (1.5L)
Premiu 2:
3 Pizza și 1 sticlă de Serve Cuvee Sissi Magnum (1.5L)
Premiu 3:
3 Pizza și 1 sticlă de Serve Cuvee Sissi Magnum (1.5L)
Premiu 4:
3 Pizza și 1 sticlă de Serve Cuvee Sissi Magnum (1.5L)
Premiu 5:
3 Pizza și 1 sticlă de Serve Cuvee Sissi Magnum (1.5L)

*Premiile sunt exclusiv pentru București

Perioada campaniei este 03 noiembrie ÔÇô 30 noiembrie 2023 . C├ó╚Ötig─âtorul va fi anun╚Ťat pe data de 01 decembrie 2023.┬á

Despre Pizza di Mora

Unele meserii, precum ╚Öi secretele lor, se transmit din genera╚Ťie ├«n genera╚Ťie, din tat─â-n fiu. Acum mai bine de 15 ani, un t├ón─âr pe numele Mora ├«nt├ólne╚Öte la Milano un maestru pizzar napolitan, ce ducea mai departe meseria familiei sale, precum ╚Öi re╚Ťeta secret─â a pizzei autentice. Neav├ónd urma╚Öi, maestrul napolitan decide s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â secretele sale t├ón─ârului Mora, pe care ├«l vedea ca pe un fiu ce va duce mai departe numele ╚Öi iscusin╚Ťa sa.

Dup─â 12 ani de ucenicie ╚Öi peste 70.000 de blaturi f─âcute, t├ón─ârul Mora se ├«ntoarce acas─â, aduc├ónd cu el emo╚Ťia, povestea, experien╚Ťa ╚Öi secretele pe care le aplic─â pe fiecare felie de Pizza di Mora.

Aceast─â poveste ne-a determinat s─â punem bazele unui proiect, s─â elabor─âm conceptul, s─â identific─âm loca╚Ťia cea mai potrivit─â unde s─â putem prepara o pizza artizanal─â, dup─â re╚Ťet─â napolitan─â, cu ingrediente premium.

Din anul 2020 am func╚Ťionat dup─â modelul dark kitchen, primind o varietate de opinii de la clien╚Ťi, pe care le-am luat foarte ├«n serios ╚Öi le-am folosit ca pe o oportunitate de a da ╚Öansa unui loc de sine st─ât─âtor. Am apreciat feedback-ul pozitiv, care a men╚Ťionat ├«n mod constant calitatea ingredientelor noastre, a aluatului nostru atent preparat, a prospe╚Ťimei ingredientelor folosite ╚Öi a calit─â╚Ťii superioare. ├Än anul 2023, am deschis Pizza Di Mora la parterul unei cl─âdiri reper cu valoare de patrimoniu, cu o istorie de peste 75 de ani ╚Öi amplasament excep╚Ťional chiar pe Calea Victoriei 109, ├«n imediata proximitate a Palatului ╚śtirbei. Restaurantul este unul micu╚Ť, de doar 30 de locuri, ├«n care am vrut s─â red─âm o atmosfer─â familial─â. Buc─ât─âria este una deschis─â ├«n care oaspe╚Ťii pot vedea cum se prepar─â pizza, pot vorbi cu buc─âtarii,┬á pe scurt ÔÇô ├«n care oaspe╚Ťii se simt ca ├«n propria lor cas─â. Mai multe puteti afla aici

Despre SERVE Winery

Povestea podgoriei a ├«nceput c├ónd Contele Corsican Guy Tyrel de Poix a devenit fascinat de o recomandare din partea lui Hugh Johnson ├«n faimoasa sa carte “The Story of Wine (Povestea vinului)”. Johnson men╚Ťionase scurt Rom├ónia ca o ╚Ťar─â cu poten╚Ťial ├«n viticultur─â ╚Öi produc╚Ťia de vin.

├Än timpul primei sale vizite ├«n Rom├ónia ├«n 1993, Contele Guy de Poix a fost intrigat ╚Öi captivat de poten╚Ťialul zonei DOC Dealu Mare – ├«n special de calitatea vinului produs din varietatea local─â – Feteasc─â Neagr─â. Un vin f─âcut din aceast─â soi de c─âtre Aurel Rot─ârescu a fost descoperirea decisiv─â pentru Cont. At├ót de impresionat, Contele a investit ├«n prima cram─â privat─â din Rom├ónia imediat dup─â c─âderea comunismului.

P├ón─â ├«n 1994, construc╚Ťia cramei ╚Öi plantarea a 54 de hectare erau ├«n desf─â╚Öurare. SERVE ╚Öi-a f─âcut numele ├«n industria vinicol─â rom├óneasc─â prin realizarea primului vin rose sec ╚Öi primului cupaj, Cuv├ęe Charlotte, f─âcut din Cabernet Sauvignon, Merlot ╚Öi Feteasc─â Neagr─â.

├Än 2014, SERVE a lansat Cuv├ęe Guy de Poix 2011, un omagiu adus proprietarului care a crezut p├ón─â la cap─ât ├«n poten╚Ťialul Feteasc─â Neagr─â.

Acum pute╚Ťi EXPERIMENTA arta produc╚Ťiei de vin prin evenimentele lor unice aici.

.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, Pizza di Mora, Serve.Winery  și  DeMâncare sau Facebook Lesna.ro, Pizza di Mora, Serve.Winery și DeMâncare
  2. Tag 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formular

 

IMPORTANT

Dac─â invi╚Ťi ╚Öi prietenii s─â participe, direct din pagina de ├«nscriere, acumulezi mai multe ╚Öanse de c├ó╚Ötig!

C├ó╚Ötig─âtorii vor fi ale╚Öi dintre toate ├«nscrierile ├«n concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea c├ó╚Ötig─âtorilor extra╚Öi presupune verificarea ├«ndeplinirii tuturor condi╚Ťiilor de participare enumerate ├«n sec╚Ťiunea CUM FUNC╚ÜIONEAZ─é. Pentru validare, participan╚Ťii au obligatia s─â p─âstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea ├«n care au etichetat 1 prieten.

Not─â: Se consider─â valide doar ├«nscrierile ├«n concurs care respect─â to╚Ťi cei 3 pa╚Öi obligatorii descri╚Öi ├«n sec╚Ťiunea ÔÇ×Cum func╚Ťioneaz─âÔÇŁ de mai sus.

Verific─â zilnic www.lesna.ro ╚Öi afl─â ce premii extraordinare am preg─âtit pentru tine! ├Änscrie-te ╚Öi c├ó╚Ötig─â ╚Öanse infinite de bucurie: excursii ├«n loca╚Ťii de vis, experien╚Ťe inedite ╚Öi cadouri pentru toate v├órstele. Oricine poate c├ó╚Ötiga aceste premii importante, nu-╚Ťi refuza ╚Öansa de a fi chiar tu acela!