Creatorii de bucurie Lesna x Violeta Cosmetics x Tania Cozma oferă 3 premii Violeta Cosmetics, în valoare totală de 350€

Violeta Cosmetics – Frumusețe naturală, soluții eficiente!

Fondat de Violeta, un medic cu o poveste de luptă împotriva acneei, acest brand oferă produse cosmetice naturale de înaltă calitate.

Experiența personală a lui Violeta în gestionarea problemelor tenului și a pielii l-a condus pe drumul către cosmeticele naturale. După ani de experimente și cercetare, a descoperit puterea acizilor de fructe AHA și a creat produse eficiente care i-au transformat complet aspectul pielii.

Produsele sunt acreditate la nivel european și sunt fabricate la comandă într-un laborator specializat, unde se pune accent pe calitate și siguranță.

 

Descoperiți produsele Violeta Cosmetics aici.

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, violetacosmetics_ro , Tania Cozma sau Facebook Lesna.ro, Violeta Cosmetics, Tania Cozma
  2. Tag 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formular

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții au obligatia să păstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!