Creatorii de bucurie Lesna & Koncret x Ada Pop ofer─â 1 x Lavoar din beton colorat, ├«n valoare de 600 ÔéČ

Koncret este un atelier din Bucure╚Öti care produce mobilier din beton. Koncret aduce unicitate ╚Öi valoare casei prin piese de beton, o alternativ─â cu stil la mobila de serie. Piesele se realizeaz─â individual, folosind tehnologia GFRC pentru a ob╚Ťine un mobilier din beton cu p├ón─â la 70% mai u╚Öor. Descoper─â aici toat─â colec╚Ťia Koncret.

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, koncret.ro, adaapop sau Facebook Lesna.ro, Koncret,  Ada Pop
  2. Tag 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formular

 

IMPORTANT

Dac─â invi╚Ťi ╚Öi prietenii s─â participe, direct din pagina de ├«nscriere, acumulezi mai multe ╚Öanse de c├ó╚Ötig!

C├ó╚Ötig─âtorii vor fi ale╚Öi dintre toate ├«nscrierile ├«n concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea c├ó╚Ötig─âtorilor extra╚Öi presupune verificarea ├«ndeplinirii tuturor condi╚Ťiilor de participare enumerate ├«n sec╚Ťiunea CUM FUNC╚ÜIONEAZ─é. Pentru validare, participan╚Ťii sunt ruga╚Ťi s─â p─âstreze un print-screen cu postarea ├«n care au etichetat un┬á prieten.

Not─â: Se consider─â valide doar ├«nscrierile ├«n concurs care respect─â to╚Ťi cei 3 pa╚Öi obligatorii descri╚Öi ├«n sec╚Ťiunea ÔÇ×Cum func╚Ťioneaz─âÔÇŁ de mai sus.

Verific─â zilnic www.lesna.ro ╚Öi afl─â ce premii extraordinare am preg─âtit pentru tine! ├Änscrie-te ╚Öi c├ó╚Ötig─â ╚Öanse infinite de bucurie: excursii ├«n loca╚Ťii de vis, experien╚Ťe inedite ╚Öi cadouri pentru toate v├órstele. Oricine poate c├ó╚Ötiga aceste premii importante, nu-╚Ťi refuza ╚Öansa de a fi chiar tu acela!