CEL MAI MARE GIVEAWAY LESNA.RO, W.I.T.G.W & PENSIUNEA RETEZAT, în valoare totală de 15.000EUR

Împreună cu sponsorii WHAT IF THINGS GO WELL și PENSIUNEA RETEZAT oferim:

1 x AUTOTURISM LAND CRUISER OFFROAD DIN ’90

1 x AN DE ACCES GRATUIT LA TOATE EVENIMENTELE W.I.T.G.W, PACHET GOLD 

Pachetul Gold conține: 10 invitații (cină și petrecere) la Muzeul de Artă Recentă din București și 6 invitații la evenimentele în natură de 2-3 zile (cazare, masă, offroad, picnic în drumeții, masă festivă, petrecere). 

 


CE TREBUIE SĂ FACI PENTRU A INTRA ÎN CURSA PENTRU PREMIU ?

  1. REZERVĂ o cameră la Pensiunea Retezat, în perioada 1 Februarie – 31 Mai 2023 , în valoare de 290 ron (preț pentru 2 persoane, cameră dublă/twin cu mic dejun inclus). Verifică calendarul de mai jos;
  1. FOLLOW conturilor de Instagram lesna.ro, w.i.t.g.w, Pensiunea Retezat;
  1. TAG 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram (Lesna, W.I.T.G.W, Pensiunea Retezat).

 

Perioada concursului este 1 februarie – 1 martie 2023.

EXTRAGERE LIVE, 1 Iunie 2023.

 

REZERVĂ O CAMERĂ

Foloseste formularul de mai jos pentru a rezerva o camera

[booking nummonths=3 startmonth=’2023-03′]

Plata online securizata cu card bancar prin NETOPIA Payments. VISA, MASTERCARD, Maestro

AFLĂ MAI MULTE DESPRE SPONSORI

What If Things Go Well – găzduiesc adunări sociale într-un mediu natural frumos, în timp ce fiecare masă spune povestea locului său: vârfuri de munte, ferme, podgorii, plaje, străzi ale orașului și alte locuri extraordinare. Descoperă mai multe despre W.I.T.G.W aici.

Aflată în Parcul Național Retezat, Pensiunea Retezat este locul perfect pentru deconectare și reîncarcare a bateriilor. Oferă camere elegante cu balcon şi vedere panoramică la munte şi la râu şi un restaurant à la carte. Pe lângă atmosfera caldă și primitoare, pensiunea oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută și relaxantă în mijlocul naturii. Toate camerele se bucură de vedere la munte şi la râu. Află mai multe despre Pensiunea Retezat aici.

NOTĂ

Fiecare zi rezervată la Pensiunea Retezat este o șansă de câștig. Rezervi mai multe zile și automat ai mai multe intrări în concurs și mai multe șanse de câștig.

 

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

 

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!