Creatorii de bucurie Lesna & Pensiunea Retezat x Wel Travel oferă 1 x Sejur în Retezat, în valoare de 700 €

Împreună cu sponsorul Pensiunea Retezat și ambasadorul Wel Travel oferim 1 x Sejur de 3 zile, pentru 2 persoane, în Munții Retezat, în valoare totală de 700 €

Sejurul include:

  • 3 nopți de cazare pentru 2 persoane la Pensiunea Retezat
  • mic dejun, prânz și cină în fiecare zi
  • excursie la Lacul Bucura cu rangerii Parcului Național Retezat

Sejurul în Retezat este pentru două persoane și poate fi rezervat de câștigător în perioada septembrie – noiembrie 2022, în funcție de disponibilitățile pensiunii.

Perioada concursului este 11 – 18 mai 2022. Câștigătorul va fi anunțat în data de 19 mai 2022.

Câștigătorii campaniei

  • Amaricăi Maria-Patricia

Aflată în Parcul Național Retezat, Pensiunea Retezat este locul perfect pentru deconectare și reîncărcare a bateriilor. Pe lângă atmosfera caldă și primitoare, pensiunea oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută și relaxantă în mijlocul naturii. Află mai multe despre Pensiunea Retezat aici.

 

Wel Travel este comunitatea oamenilor pasionați de călătorii. Prin Wel Travel puteți descoperiți locuri de cazare și atracții inedite în România. O colecție de fotografii spectaculoase vă poartă prin toate regiunile istorice ale României și vă inspiră în alegerea următoarei destinații de vacanță. Descoperiți Wel Travel aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, pensiunearetezat, wel.travel
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram  (Lesna, Pensiunea Retezat, Wel Travel)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Participanții au libertatea de a alege canalul de social media pe care participă la concurs (instagram), iar pașii 1 și 2 trebuie îndepliniți pe același canal de social media pe care concurează. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!