Creatorii de bucurie Lesna x TORT DE BEZEA oferă 1 x Tort de Bezea Caramel, 1x Pavlova Roll Vanilie, 1x Mini Bezele în valoare de 100 €

Cofetăria Tort de Bezea este un atelier de torturi si prajituri pe baza de bezea, cu un conținut mai mic de zahăr și fructe din plin. Pe tot parcursul anului, cofetăria vine în întâmpinarea clienților cu produse proaspete, din ingrediente atent alese, potrivite pentru o multitudine de evenimente.

Tortul de Bezea Caramel (2kg) are blat din bezea (albuș, zahăr, amidon, oțet), cremă de mascarpone (mascarpone, smântână, zahăr pudră), iar la interior diferite fructe de sezon. Toppingul este din caramel ușor sărat (zahăr, unt, frișcă, sare) și nuci caramelizate.

Pavlova Roll Vanilie (1 kg) are blat din bezea (albuș, zahăr, amidon, oțet), cremă de mascarpone (mascarpone, zahăr pudră, frișcă din smântână proaspată), cremă de vanilie (zahăr, amidon, lapte, ou, unt, vanilie, sare) și fructe (zmeură și căpșuni). Toppingul este făcut din zahăr pudră, cremă de mascarpone, cremă de vanilie, migdale și căpșuni.

Mini Bezele (6 bucăți) au blat de bezea rotund, 8 – 9 cm (albuș, zahăr, amidon, oțet), crem de mascaprone sau ciocolată, fructe de pădure la interior și topping.

Descoperă toată colecția de dulciuri TORT DE BEZEA aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, Tort de Bezea
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram (Lesna, TORT DE BEZEA)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!