Creatorii de bucurie Lesna & Techir & Suntuncopac oferă 3 x Pachet premium produse îngrijire Techir, în valoare totală de 1000 €

Techir este primul și singurul brand autohton ce fabrică produse cosmetice și terapeutice îmbogățite cu apă salină și nămol sapropelic din miraculosul lac Techirghiol. Techir este un proiect antreprenorial 100% românesc, apărut în 2014 ca răspuns la întrebarea Oanei Stan, co-fondator Techir: ”De ce nu ar avea și orașul meu natal, Techirghiol, propria gamă de produse pentru îngrijirea pielii?”. Astfel, Techir s-a transformat din vis în realitate, iar tu te poți bucura acum de ritualuri SPA chiar la tine acasă sau oriunde te-ai afla. 

 

Techir are grijă de sănătatea pielii românilor cu o gamă variată de creme cosmetice și terapeutice, săpunuri naturale manufacturate, uleiuri de corp și de masaj, săruri de baie, accesorii de baie sustenabile și dezinfectanți cu efect virucid. Toate produsele Techir valorifică ingrediente naturale de origine vegetală, active cosmetice, unturi și uleiuri nutritive, vitamine cosmetice și uleiuri esențiale pure. Descoperă aici toată gama Skin Loving Rituals by Techir.

 

Suntuncopac este comunitatea Mindfulness fondată de Andreea Silvia Ioniță – antreprenor, instructor/trainer și terapeut ThetaHealing, organizator de retreaturi exotice, speaker motivațional, psiholog în formare, instructor YOGA atestat de Yoga Alliance, coach internațional în formare Tony Robbins, consilier în dezvoltare personală, terapeut EFT eliberare emoțională, terapeut Matrix Reimprinting, facilitator Meditații Active OSHO, facilitator tranșe de relaxare metoda Silva și metoda Hopponopono. 

 

Andreea a lucrat cu peste 5000 de femei până acum, spre conștientizare, vindecare și acceptare. Suntuncopac crede în miracole și le manifestă. Află mai multe aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @techir_cosmeticspa, @suntuncopac_studio sau Facebook Lesna.ro, @TechirCosmetics, @Suntuncopac
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Techir, Suntuncopac)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!