Creatorii de bucurie Lesna & DeMâncare & Mobexpert oferă oferă 1 x Cafetieră SMEG, în valoare de 250 €

Tehnologie cu stil – aceasta este definiția electrocasnicelor SMEG. Prepararea cafelei este o formă de artă care solicită instrumentele potrivite. Cafetiera SMEG este combinația perfectă între tradiție, performanță și design.

DeMâncare este proiectul Gretei, food blogger, illustrator și fotograf cunoscut, care inspiră prin sfaturi și rețete culinare o comunitate numeroasă și activă de pasionați de gătit. 

Mobexpert este o rețea regională de magazine și hipermagazine specializate în vânzarea de mobilier și decorațiuni interioare. Mobexpert reprezintă garanția calității în amenajarea, dotarea și decorarea locuințelor.

 

Mai multe despre DeMâncare și proiectele ei puteți citi aici., iar colecțiile Mobexpert le puteți descoperi online aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @demancare,  @mobexpertromania SAU like/follow paginilor de Facebook lesna.ro, @amfacutdemancare, @Mobexpert
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă îți inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul este ales aleatoriu, dintre toate înscrierile în concurs. Premiul ajunge la câștigător după confirmarea datelor de livrare.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!