Creatorii de bucurie Lesna & Georgiana Răican & Merani Desserts oferă 3 x Pachete cu bunătăți în valoare totală de 300€

Georgiana Răican este trainer autorizat și Pastry Chef Coordinator la ICEP HOTEL SCHOOL. A avut ocazia să se formeze alături de patiseri de talie mondială precum Antonio Bachour, Amaury Guichon, Nina Tarasova, Gregory Doyen, Richard Hawke, Ksenia Penkina și nu numai. Aceste experiențe, împreună cu pregătirea profesională dobândită în laboratoare de cofetărie de top din București, i-au orientat cariera spre specializarea în deserturi de eveniment. Aici puteți afla mai multe despre Georgiana Răican.

 

Merani Desserts este laboratorul de patiserie fondat de Georgiana Răican. Prin creativitate, pasiune și măiestria tehnicilor de cofetărie-patiserie, Merani Desserts oferă o alternativă spectaculoasă pentru clasicul Dessert-Bar & Candy-Bar, atât prin aspect, diversitate, cât și prin gust. Descoperiți aici spectacolul gustului Merani Desserts.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @georgiana.raican, @merani.desserts sau Facebook Lesna.roGeorgiana Răican, Merani Desserts
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Georgiana Răican, Merani Desserts)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!