Creatorii de bucurie Lesna & Alina Pușcaș & IMALINZ oferă 1 x Telefon HUAWEI nova 9 și 1 x HUAWEI FreeBuds Lipstick, în valoare totală de 1.000 €

Alina Pușcaș este actriță, model și prezentatoare TV, fiind o prezență foarte apreciată în showbiz-ul românesc. Având o carieră solidă și o familie minunată, Alina Pușcaș reprezintă imaginea ideală a femeii puternice, care inspiră încredere, forță și feminitate.

Brandul IMALINZ a fost fondat între București – Londra – New York de Alinz în 2017, un brand de bijuterii atemporale pentru femeia modernă. Convingerea brand-ului IMALINZ este că bijuteriile sunt un real indicator al timpului, ceva pe care îl transmitem celor dragi și care ne rămâne mereu aproape de suflet.

Aflați mai multe despre Alina Pușcaș aici, iar despre brandul IMALINZ aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @alina_puscas_, @imalinzthebrand SAU like/follow paginilor de Facebook lesna.ro, Alina Pușcaș, Imalinz
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul este ales aleatoriu, dintre toate înscrierile în concurs. Premiul ajunge la câștigător după confirmarea datelor de livrare.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!