Creatorii de bucurie Lesna & Honey- studio de design interior oferă 1 x Proiect de amenajare interioară pentru apartament, în valoare totală de 1.000 €

Honey – Studio de design interior a apărut din pasiunea pentru îmbinarea culorilor, texturilor, luminii. Oferă servicii complete de design interior, atât online cât și on-site. Specialiștii Honey lucrează îndeaproape cu clientul pentru a obține rezultatul dorit, ținând cont de personalitate, nevoi și hobby-uri, respectând bugetul prestabilit. Fiecare client merită să spună, cu mândrie, “Honey, I’m home!”. Vedeți portofoliul Honey – studio de design interior aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @honeystudiodedesigninterior sau Facebook Lesna.ro  și HoneyStudioDesignInterior
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Honey Studio)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorii sunt aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!