Creatorii de bucurie Lesna & Elena Maria Popescu & CommonParts ofer─â 2 premii x 1 pereche Pantaloni din denim reciclat, ├«n valoare total─â de 360 ÔéČ

CommonParts este un brand sustenabil, de up-cycling de lux care lucreaz─â cu resturi textile rezultate ├«n procesul de croire industrial─â sau cu alte tipuri de materiale recuperate, av├ónd ca scop un proces de produc╚Ťie de tipul ‘zero de╚Öeuri’. Este un brand ╚Öi un manifest ├«n acela╚Öi timp. Cei care poart─â CommonParts au cu siguran╚Ť─â ├«n comun autenticitate, puterea alegerii libere ╚Öi con╚Ötiente, precum ╚Öi siguran╚Ťa de sine necesar─â pentru a influen╚Ťa prin puterea exemplului personal.┬á

Toate piesele din colec╚Ťiile CommonParts sunt realizate pe principiul slow fashion, ├«n Rom├ónia, ├«n edi╚Ťii limitate, folosind materiale recuperate in dorin╚Ťa de a descuraja consumerismul ╚Öi supraproduc╚Ťia. Descoperi╚Ťi toate colec╚Ťiile CommonParts aici.

 

Elena Maria Popescu este pasionată de fotografie și video încă din copilărie, iar această pasiune se transmite dincolo de ecranele pe care vizualizăm cel mai adesea materialele ei,  realizate în multe cazuri cu aparate pe film, vhs-uri și polaroide. 

Ce apreciem foarte mult la Elena Maria Popescu este c─â ├«╚Öi pune mereu amprenta pe imagine ca rezultat final, nu ├«n sensul perfec╚Ťionismului ci din contr─â, al ├«nglob─ârii micilor gre╚Öeli, ├«nc├ónt─âtoare, care ne amintesc mereu cum sunt lucrurile de fapt, lipsite de edit sau filtre. Pute╚Ťi afla mai multe despre Elena Maria Popescu aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, commonparts și elenamariapopescu sau facebook Lesna, Common Parts și Elena-Maria Popescu
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.

 

IMPORTANT

Dac─â invi╚Ťi ╚Öi prietenii s─â participe, direct din pagina de ├«nscriere, acumulezi mai multe ╚Öanse de c├ó╚Ötig!┬á

 

C├ó╚Ötig─âtorii vor fi ale╚Öi dintre toate ├«nscrierile ├«n concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea c├ó╚Ötig─âtorilor extra╚Öi presupune verificarea ├«ndeplinirii tuturor condi╚Ťiilor de participare enumerate ├«n sec╚Ťiunea CUM FUNC╚ÜIONEAZ─é. Pentru validare, participan╚Ťii sunt ruga╚Ťi s─â p─âstreze un print-screen cu postarea ├«n care au etichetat cei 3 prieteni.

Verific─â zilnic www.lesna.ro ╚Öi afl─â ce premii extraordinare am preg─âtit pentru tine! ├Änscrie-te ╚Öi c├ó╚Ötig─â ╚Öanse infinite de bucurie: excursii ├«n loca╚Ťii de vis, experien╚Ťe inedite ╚Öi cadouri pentru toate v├órstele. Oricine poate c├ó╚Ötiga aceste premii importante, nu-╚Ťi refuza ╚Öansa de a fi chiar tu acela!