Creatorii de bucurie Lesna & Elena Maria Popescu & CommonParts oferă 2 premii x 1 pereche Pantaloni din denim reciclat, în valoare totală de 360 €

Împreună cu ambasadorul Elena Maria Popescu și sponsorul CommonParts oferim  2 premii x 1 pereche Pantaloni din denim reciclat, în valoare totală de 360 €.

 

Descriere premii: 

Premiul I:  1 x pereche de pantaloni din denim recuperat – în orice model disponibil pe site-ul sponsorului, realizați pe comandă, după dimensiunile solicitate. Valoarea premiului: 180 €.

Premiul II:  1 x pereche de pantaloni  ‘Melting of a glacier’, realizați din benzi elastice și denim recuperat într-o manieră geometrică de tip patchwork. Valoarea premiului: 180 €.

 

Notă:  Fiecare câștigător va primi unul dintre cele două premii (I sau II), în ordinea extragerii.

După validare, câștigătorii vor fi contactați de către echipa CommonParts pentru a comunica dimensiunile necesare realizării produsului pe comandă (talie, șold, înălțime) și orice alte preferințe legate de articolul primit ca premiu, iar confecționarea și expedierea se vor realiza în decurs de maximum 2 săptămâni.

 

Perioada concursului este 07 Decembrie – 16 Decembrie 2022. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 18 Decembrie 2022.

Câștigătorii campaniei

  • PREMIUL I: Teodorescu Yasmina Ioana

  • PREMIUL II: Luca Claudia

CommonParts este un brand sustenabil, de up-cycling de lux care lucrează cu resturi textile rezultate în procesul de croire industrială sau cu alte tipuri de materiale recuperate, având ca scop un proces de producție de tipul ‘zero deșeuri’. Este un brand și un manifest în același timp. Cei care poartă CommonParts au cu siguranță în comun autenticitate, puterea alegerii libere și conștiente, precum și siguranța de sine necesară pentru a influența prin puterea exemplului personal. 

Toate piesele din colecțiile CommonParts sunt realizate pe principiul slow fashion, în România, în ediții limitate, folosind materiale recuperate in dorința de a descuraja consumerismul și supraproducția. Descoperiți toate colecțiile CommonParts aici.

 

Elena Maria Popescu este pasionată de fotografie și video încă din copilărie, iar această pasiune se transmite dincolo de ecranele pe care vizualizăm cel mai adesea materialele ei,  realizate în multe cazuri cu aparate pe film, vhs-uri și polaroide. 

Ce apreciem foarte mult la Elena Maria Popescu este că își pune mereu amprenta pe imagine ca rezultat final, nu în sensul perfecționismului ci din contră, al înglobării micilor greșeli, încântătoare, care ne amintesc mereu cum sunt lucrurile de fapt, lipsite de edit sau filtre. Puteți afla mai multe despre Elena Maria Popescu aici.

Foto credit:

 Poze 1-4  Fotograf: George Lucian Sipică; Model: Elena-Maria Popescu

 Poze 5-7 Fotograf: Ovidiu Oltean; Model: Sofia Bartos

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, commonparts și elenamariapopescu sau facebook Lesna, Common Parts și Elena-Maria Popescu
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!