Creatorii de bucurie Lesna & Doriana Marasoiu oferă 21 x premii, în valoare totală de 1000 €

Doriana Marasoiu este arhitect, ilustrator și grahic designer. Dă formă și viață grafică cărților, albumelor și brandurilor prin ilustrații editoriale și conturează povești personale transformate în printuri de artă. A creat ilustrații pentru: Voxa, Igloo, PagoPA, NR edizioni, Hashera, Ideal Standard, The institute of design, Mental Health for Romania, Psihologia Banilor. 

Cele trei influențe principale în ilustrațiile sale personale sunt lumea noastră interioară, arhitectura și natura. Folosește culoarea pentru a atrage atenția asupra subiectelor și metafore vizuale pentru a determina privitorul să vadă dincolo de aparență și să se gândească mai profund la mesajul cuprins în desen. Scopul ei este ca, prin artă, tehnică și multă empatie, să comunice prin imagini idei și valori și să inspire privitorului sau utilizatorului emoție.

Mihaela Bordeianu este arhitectă de interior, designer de obiect și content curator.
Creațiile sale au fost prezentate local și internațional în expoziții și târguri importante de design.
Proiectează și implementează alături de echipa Iungo Studio, adepți ai explorării, inovației, sustenabilului și diversității în proiecte de arhitectură și design interior.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

1. Follow conturilor de Instagram Doriana Marasoiu , Mihaela Bordeianu și Lesna.ro sau LIKE conturilor de Facebook  Lesna.ro, Doriana Marasoiu și Mihaela Bordeianu;
2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook;
3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!