Creatorii de bucurie Lesna & Almaaz oferă 1 x Rochie de seară Marilyn, în valoare de 200 €

Almaaz Couture celebrează frumusețea stilului feminin, printr-un concept custom made de rochii și ținute de seară sau ocazii speciale. Cu o linie ireproșabilă a designului și o calitate înaltă a materialelor, Almaaz  Couture creează rochii născute din emoții pozitive și inspirate de personalități puternice.

 

Descoperiți portofoliul Almaaz Couture aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro@almaazcouture sau Facebook Lesna.ro și Almaaz Couture
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul va fi ales aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs. Premiul va intra în posesia câștigătorului după validare.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.  Câștigătorul are obligația de a dovedi respectarea condiției privind etichetarea celor 3 prieteni, trimițând o captură de ecran a comentariului respectiv.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!