Creatorii de bucurie Lesna & KUTT & Buget de Familie ofer─â 10 x Cu╚Ťite Kutt ├«n valoare total─â de 500ÔéČ

Buget de familie este o comunitate cu idei, ponturi ╚Öi solu╚Ťii de economisire pentru bugetul familiei voastre, mare sau mica. De la coduri de reducere, ponturi de economisire ╚Öi cele mai bune oferte din Rom├ónia. Plus toate campaniile de testare gratuite le pute╚Ťi g─âsi aici.

 

KUTT se adreseaz─â celor care nu se mul╚Ťumesc cu jum─ât─â╚Ťi de m─âsur─â, celor care ├«╚Öi doresc experien╚Ťe complete ale gustului. KUTT este o alegere, aceea de a rezerva pl─âcerea explor─ârii creative a unora dintre cele mai frecvente activit─â╚Ťi ÔÇô g─âtitul ╚Öi preg─âtirea mesei. ├Äntreaga colec╚Ťie de articole pentru buc─ât─ârie KUTT se g─âse╚Öte online, aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, KUTT și Buget De Familie sau Like paginilor de Facebook lesna.ro,  KUTT și Buget De Familie
  2. Tag 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formular

  IMPORTANT

  Dac─â invi╚Ťi ╚Öi prietenii s─â participe, direct din pagina de ├«nscriere, acumulezi mai multe ╚Öanse de c├ó╚Ötig!

  C├ó╚Ötig─âtorii vor fi ale╚Öi dintre toate ├«nscrierile ├«n concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea c├ó╚Ötig─âtorilor extra╚Öi presupune verificarea ├«ndeplinirii tuturor condi╚Ťiilor de participare enumerate ├«n sec╚Ťiunea CUM FUNC╚ÜIONEAZ─é. Pentru validare, participan╚Ťii sunt ruga╚Ťi s─â p─âstreze un print-screen cu postarea ├«n care au etichetat un┬á prieten.

  Not─â: Se consider─â valide doar ├«nscrierile ├«n concurs care respect─â to╚Ťi cei 3 pa╚Öi obligatorii descri╚Öi ├«n sec╚Ťiunea ÔÇ×Cum func╚Ťioneaz─âÔÇŁ de mai sus.

Verific─â zilnic www.lesna.ro ╚Öi afl─â ce premii extraordinare am preg─âtit pentru tine! ├Änscrie-te ╚Öi c├ó╚Ötig─â ╚Öanse infinite de bucurie: excursii ├«n loca╚Ťii de vis, experien╚Ťe inedite ╚Öi cadouri pentru toate v├órstele. Oricine poate c├ó╚Ötiga aceste premii importante, nu-╚Ťi refuza ╚Öansa de a fi chiar tu acela!