Creatorii de bucurie Lesna & KUTT & Buget de Familie oferă 10 x Cuțite Kutt în valoare totală de 500€

Împreună cu sponsorii KUTT și Buget de Familie  oferim 10 x Cuțite Hikari Chef,  în valoare totală de 500 €

Cuțitele KUTT, fabricate după tehnologii inovative și din materiale înalt calitative, reprezintă cele mai bune ustensile de tăiat, feliat și tocat pe care le poți avea în bucătăria ta. Aceste cuțite premium răspund celor mai înalte așteptări, fiind piesele de rezistență din arsenalul oricărui pasionat de bucătărie.

 

*Notă: Sunt aleși în mod aleatoriu 10 câștigători.

 

Perioada concursului este 20 septembrie– 25 octombrie 2023 . Câștigătorul va fi anunțat pe data de 27 octombrie 2023

Câștigătorii campaniei

  • Vlasie Claudia

  • Ligia Holhos

  • Ruxandra Gibrea

  • Lebada Mirel

  • Georgiana Popi

  • Tufan Vlad-Gabriel

Buget de familie este o comunitate cu idei, ponturi și soluții de economisire pentru bugetul familiei voastre, mare sau mica. De la coduri de reducere, ponturi de economisire și cele mai bune oferte din România. Plus toate campaniile de testare gratuite le puteți găsi aici.

KUTT se adresează celor care nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură, celor care își doresc experiențe complete ale gustului. KUTT este o alegere, aceea de a rezerva plăcerea explorării creative a unora dintre cele mai frecvente activități – gătitul și pregătirea mesei. Întreaga colecție de articole pentru bucătărie KUTT se găsește online, aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, KUTT și Buget De Familie sau Like paginilor de Facebook lesna.roKUTT și Buget De Familie
  2. Tag 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formular

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

 

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat un  prieten.

 

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!