Creatorii de bucurie Lesna & Alina Constantin & Toia Tricot oferă 2 x 1 Pulover handmade marca Toia, în valoare totală de 400 €

Împreună cu ambasadorul Alina Constantin și sponsorul Toia Tricot oferim 2 premii constând fiecare într-un pulover handmade, în valoare totală de 400 €.

 

Puloverele Toia Tricot sunt realizate manual, din materiale de lux și au un design original. Fiecare câștigător va avea posibilitatea să aleagă modelul (dintre cele disponibile), culorile și mărimea pentru puloverul câștigat.

 

Perioada concursului este 03 – 12 februarie 2022. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 15 februarie 2022.

Notă: Timpul de livrare, mărimea, culoarea și modelul puloverelor vor fi discutate de fiecare câștigător împreună cu sponsorul.

Câștigătorii campaniei

  • Micuci Malvina Florina

  • Valean Dora Izabela

Alina Constantin are 26 ani, are studii absolvite cu diplomă de licență și masterat la Universitatea Națională de Muzică din București, este solist vocal și profesor de muzică. Fiind pasionată de artă, sub toate formele ei, și-a format o comunitate online cu care împărtășește fotografii și aspecte legate de fashion.

Toia Tricot este un brand românesc înregistrat de îmbrăcăminte realizată manual, în special pulovere și bluze tricotate sau croșetate din materiale de lux. Toate piesele au modele unice, combină culori diverse, sunt plăcute la atingere și foarte comode. 

Descoperiți portofoliul Toia Tricot aici, iar aici o puteți cunoaște pe Alina Constantin.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @alina.constantin11 și @toia_tricot sau Facebook Lesna.ro, Alina Constantin și Toia_tricot
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Alina Constantin sau Toia Tricot)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul este ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!