Creatorii de bucurie Lesna & REZIDENT & Laura Musuroaea oferă 1 x pachet 3 nopți de cazare în Eforie Nord, în valoare de 430 €

Împreună cu sponsorul REZIDENT și ambasadorul Laura Musuroaea oferim 1 x pachet 3 nopți de cazare în Apartament Rezident Eforie Nord în perioada 1 iulie – 15 iulie 2022, în valoare de 430 €

Sejurul include:

  • 3 nopți de cazare în apartament, compus din dormitor și living, cu vedere la mare
  • șezlonguri gratis pe plaja din fața complexului

Notă: perioada sejurului va fi stabilită de sponsor în funcție de disponibilitate

 

Perioada concursului este 20 – 26 iunie 2022. Câștigătorul va fi anunțat în data de 27 iunie 2022.

Câștigătorii campaniei

  • Paul Cristian Geletu

REZIDENT oferă o gamă completă de servicii hoteliere integrate în zona de confort a unui cămin temporar. Platforma oferă apartamente în sistem hotelier, unice, în toată România, fiecare cu propriul său design și cu propria sa poveste.

 

Pasiunea fondatoarei REZIDENT pentru antichități și design interior este infuzată în obiectele unice alese cu grijă din toate colțurile globului, care transmit emoții, amintiri și experiențe personale oaspeților. Fiecare apartament este decorat în jurul unei teme care te transpune într-o altă lume.

 

Fie că vrei să încerci o experiență românească autentică, să pătrunzi în cultura asiatică sau să simți vibe-ul cool al stilului industrial, poți găsi cu ușurință un apartament REZIDENT care răspunde preferințelor și nevoilor tale! Descoperiți mai multe aici.

 

Laura Musuroaea este vlogger de mai bine de 11 ani, fiind pasionată de beauty, skin care și stil de viață sustenabil. A început totul în joacă, ca mai apoi să transforme pasiunea în business. Conturile de facebook și instagram completează universul online al Laurei, oferind inspirație celor care o urmăresc.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, rezidenteforienord, lauramusuroaea sau Facebook Lesna.ro, Rezident Eforie Nord, Laura Musuroaea
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Rezident Eforie Nord, Laura Musuroaea)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!