Creatorii de bucurie Lesna & Radu Itu & The Wild Hatter oferă 1 x Pălărie custom made marca The Wild Hatter în valoare de 500 €

Împreună cu ambasadorul Radu Itu și sponsorul The Wild Hatter oferim 1 x Pălărie custom made marca The Wild Hatter în valoare de 500 €.

 

Câștigătorul va putea alege modelul, culoare, materialul și accesoriile pălăriei în funcție de opțiunile oferite de producător. Pălăria va fi realizată pentru a corespunde mărimii câștigătorului, iar timpul de execuție și de livrare va fi discutat direct cu sponsorul campaniei.

 

Perioada concursului este 08 martie – 16 martie 2022. Câștigătorul va fi anunțat în data de 18 martie 2022.

Câștigătorii campaniei

  • Petrescu Magdalena

Radu Itu a lansat brandul de pălării handmade The Wild Hatter după o lungă perioadă de călătorii și experiențe de învățare cu diverși artizani locali din întreaga lume. Și-a început cariera ca sportiv de performanță, apoi a fost model, dar mereu l-au fascinat pălării, pe care și-a dorit să le poată crea cu propriile mâini, ca pe adevărate piese de artă. Aici puteți să aflați mai multe despre proiectele lui Radu Itu.

 

Brandul The Wild Hatter a fost lansat în 2018 în București și creează pălării handmade cu o identitate puternică, pentru ca fiecare piesă să fie diferită și să reflecte personalitatea celui care o poartă. Brandul oferă nenumărate posibilități de personalizare a propriei pălării, de la forma materialului, culoare, accesorii și nu numai. Aflați aici înteaga poveste The Wild Hatter.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @raduitu, @thewildhatter sau Facebook Lesna.roRadu Itu, The Wild Hatter
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Radu Itu, The Wild Hatter)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul este ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!