Creatorii de bucurie Lesna & Melisa Rus & MeisterApp oferă 1 x Luxury Beauty Box Estée Lauder, în valoare de 150 €

Împreună cu ambasadorul Melisa Rus și sponsorul MeisterApp oferim un Luxury Beauty Box Estée Lauder, în valoare de 150 €, constând într-un set de cosmetice faciale și decorative Blockbuster, care include:

 

Perioada concursului este 5 Ianuarie 2022 – 15 Ianuarie 2022. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 17 Ianuarie 2022.

Câștigătorii campaniei

  • Valean Dora Izabela

Fondată în 1946, compania Estée Lauder și-a câștigat o reputație la nivel mondial pentru eleganță, lux și calitate superioară. Produsele Estée Lauder vin cu promisiunea de a menține cele mai ridicate standarde de excelență. Prin cercetări extensive și evaluări riguroase, compania oferă produse de skincare, make-up și parfumerie care sunt delicate, dar și extrem de eficiente.

Melisa Rus este model acreditat și make-up artist. Sfaturile și recomandările sale în materie de beauty, fashion și îngrijire personală sunt foarte apreciate în comunitatea online pe care a format-o în jurul imaginii sale. „Sunt o persoană ambițioasă, muncitoare, serioasă și îmi doresc mereu sa ajung unde îmi propun, și anume în momentul de față să lucrez într-o agenție de publicitate și marketing pentru că în zona aceasta mă descurc cel mai bine”, spune Melisa despre sine.

MeisterApp este un instrument online de găsire a meșterilor care știu și pot să execute orice fel de lucrări profesionale și domestice. Lucrând cu cei mai buni profesioniști din România și punând preț pe calitate, serviciile MeisterApp oferă transparență, siguranță și control în încheierea celor mai convenabile parteneriate între meșteri și clienți. Ambele părți obțin beneficii multiple și imediate, putându-se baza pe relații de încredere și respect reciproc.

 

Descoperiți portofoliul de proiecte MeisterApp aici și cunoașteți-o mai bine pe Melisa Rus aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @melisaa.rus @meisterapp.ro SAU like/follow paginilor de Facebook lesna.ro, @MeisterApp.ro
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul va fi ales aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs. Premiul va intra în posesia câștigătorului după validare.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!