Creatorii de bucurie Lesna & Ana Ioniță & Active Wear oferă 1 x Cargo Jumpsuit Active Wear, în valoare de 190 €

Împreună cu ambasadorul Ana Ioniță și sponsorul Active Wear oferim 1 x Cargo Jumpsuit, în valoare de 190 €, având următoarele caracteristici:

  • Îmbrăcăminte premium de tip cargo jumpsuit, pentru femei active
  • Țesătură extrem de ușoară și elestică, pentru confort ridicat
  • Pentru activități outdoor și indoor
  • Materiale înalt calitative certificate Oeko-Tex100, provenite de la producători din Europa
  • Țesătură impermeabilă, 100% micro-polyester MALAGA green certified
  • Design original, creat și realizat în România sub marca Active Wear

 

*Notă: Premiul va fi livrat direct de către sponsor, iar mărimea articolului livrat va fi cea comunicată de câștigător ulterior extragerii.

 

Perioada concursului este 28 Noiembrie – 05 Decembrie 2022. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 06 Decembrie 2022.

Câștigătorii campaniei

  • Muntean Daniela Marta

Active Wear este un brand românesc de îmbrăcăminte premium dedicată persoanelor active. Articolele Active Wear se diferențiază de celelalte produse din piață prin calitate și unicitate. Confecționată din țesături moderne, obținute prin tehnologii inovative, îmbrăcămintea pentru indoor și outdoor se ridică la cele mai înalte standarde de calitate.

 

Toate piesele din colecțiile Active Wear sunt realizate în România, în ediții limitate, folosind materiale provenite de la furnizori de top din Europa. Descoperiți toate colecțiile Active Wear aici.

 

Ana Ioniță este consilier în nutriție, specialist în dietă și fitness și terapeut în terapii complementare. “Echilibru” este cuvântul care o definește cel mai bine pe Ana. Nutriția corectă, meditația, mișcarea fizică, conectarea cu natura și sinele interior sunt cele care ne conduc la găsirea echilibrului perfect. Ana Ioniță ne ajută cu sfaturi zilnice despre cum putem duce o viață cât mai sănătoasă și echilibrată, aici.

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro,  @activewear.ro și @ana.i0nita sau LIKE conturilor de Facebook  Lesna.ro, Active Wear, Ana Ionita Nutritie;
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!