Creatorii de bucurie Lesna & Ioana Ciolacu oferă 3 x Piese de vestimentație din cea mai nouă colecție Eat Your Fruits by Ioana Ciolacu, în valoare de 500 €

Împreună cu designerul Ioana Ciolacu celebrăm în avanpremieră cea mai nouă colecție semnată Ioana Ciolacu și oferim 3 piese vestimentare din seria Eat Your Fruits. 

Perioada concursului este 29 Noiembrie –  06 Decembrie 2021. Cei 3 câștigători vor fi anunțați pe data de 8 Decembrie 2021. Fiecărui câștigător îi va reveni unul dintre cele 3 premii.

Câștigătorii campaniei

  • Pamfil Anca

  • Scurtu Vladut

  • Manolache Georgeta

Ioana Ciolacu este designer vestimentar, specializată în arhitectură și design sustenabil. Este fondatoarea brandului Ioana Ciolacu, unul dintre cele mai cunoscute nume din moda contemporană din România. Mulțumită talentului său remarcabil, a câștigat „European Fashion Award“ la Berlin și a cunoscut succesul deplin primind premiul „Designer for Tomorrow“ de la Stella McCartney.

 

Colecțiile vestimentare marca Ioana Ciolacu pot fi găsite aici.

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @ioanaciolacu  SAU like/follow paginilor de Facebook lesna.ro, @ciolacuioana
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul este ales aleatoriu, dintre toate înscrierile în concurs. Premiul ajunge la câștigător după confirmarea datelor de livrare.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!