Creatorii de bucurie Lesna x Zaganu Bistro Craft Beer Bar x DeMâncare x Bere Zaganu oferă 5 premii în valoare totală de 500 €

Împreună cu sponsorul Zaganu Bistro Craft Beer Bar, DeMâncare și Bere Zaganu oferim 5 vouchere în valoare totală de 500€:

Premiul 1: 1 voucher de 100 euro
Premiul 2: 1 voucher de 100 euro
Premiul 3: 1 voucher de 100 euro
Premiul 4: 1 voucher de 100 euro
Premiul 5: 1 voucher de 100 euro

*Notă: Voucherele se pot folosi doar la Zaganu Bistro Craft Beer Bar. 
Sunt aleși în mod aleatoriu 5 câștigători.
Premiile sunt exclusiv pentru București.
Voucherele sunt valabile pana la data 31.01.2024.

 

Perioada campaniei este 09 decembrie – 04 ianuarie 2024 . Câștigătorul va fi anunțat pe data de 05 ianuarie 2024

Câștigătorii campaniei

  • Alexandra Gheorghe-Arsene

  • Dragomirescu Cristina

  • Gabriela Stoica

  • Cojocaru Simona Elena

  • Andreea Toader

Zaganu Beer – Micro-berăria noastră se află la poalele vârfului Zăganu din munţii Carpaţi, aproape de staţiunea Cheia, în satul Măneciu-Ungureni, judeţul Prahova. Zăganu, atât muntele cât şi berea poartă numele unei specii de măiastre de vultur (vulturul bărbos), vânat până la dispariţie în urmă cu 100 ani.
Berea pe care o producem în această micro-berărie se numeşte Zăganu şi este o bere artizanală, nefiltrată, fabricată doar din ingrediente uşor de citit şi pronunţat: apă, malţ, hamei şi drojdie.
www.bere-zaganu.ro

Zăganu Craft Beer Bar este barul nostru, deschis in August 2017, un loc unde veţi găsi 100% beri artizanale produse în micro-berării independente din România.
Scopul nostru ca micro-berari și proprietari ai acestui craft-beer-bar este să susținem producția de bere artizanală de calitate din România și să ajutăm la revitalizarea acestei industrii, o industrie care a dispărut încetul cu încetul, când, incepand cu 1990, micile berării locale au fost fie închise, fie cumpărate de marile corporaţii.
Azi suntem mândri să putem spune că există peste 65 micro-berării independente în România şi că puteţi găsi berile multora dintre ei la noi la bar, pe Calea Victoriei 91-93, la Zăganu Craft Beer Bar.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.roZaganu Bistro Craft Beer Bar, DeMâncare  și Bere Zaganu sau Facebook Lesna.ro, Zaganu Bistro Craft Beer Bar, Bere Zaganu și DeMâncare
  2. Tag 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formular

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții au obligatia să păstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!