Creatorii de bucurie Lesna x Slow Living Downhills x Giani Frentz oferă 1 x Sejur de 2 nopți, pentru 2 persoane, în județul Alba, la Slow Living Downhills, în valoare de 300 €

Împreună cu sponsorul Slow Living Downhills și ambasadorul Giani Frentz oferim ca premiu un sejur de două nopți, pentru două persoane, în județul Alba, la Slow Living Downhills, în valoare de 300 €.

Sejurul include:

 

* 2 nopți de cazare pentru două persoane

* acces liber în toată reședința și gradina

* sesiune fotografie-portret pentru două persoane, în studioul reședinței

 

Notă: perioada sejurului va fi stabilită de sponsor în funcție de disponibilitate

Perioada concursului este 29 iulie – 12 august 2022. Câștigătorul va fi anunțat în data de 15 august 2022.

Câștigătorii campaniei

  • Corina-Elena

Slow Living Downhills din Cugir, județul Alba oferă o experiență bazată pe principiile unui stil de viață lent, sustenabil și creativ. Situată într-o zonă pitorească, în mijlocul naturii, reședința dispune de o arhitectură tradițional-transilvăneană și oferă un set-up modular, în care oaspeții pot împărtăși cu gazdele un sejur lent și plin de sens.

Oaspeții sunt invitați să se simtă liberi și să exploreze în voie atât casa, cât și împrejurimile. Slow Living Downhills este un spațiu deschis și primitor, locul perfect pentru a trăi și pentru a crea. Reședința are o grădină privată și un studio spațios, locuri amenajate într-un stil simplu, luminos, care invită la experiențe relaxante cu familia sau prietenii, dar și la activități creative între artiști.

Giani Frentz este arhitect, o fire liberă și pasionată de călătorii. În cadrul comunității sale online împărtășește momente și experiențe din minunatele călătorii pe care le face. 

Descoperă aici Slow Living Downhills, iar aici poți călători virtual împreună cu Giani Frentz.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, Slow Living Downhills, Giani Frentz
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram (Lesna, Slow Living Downhills sau Giani Frentz)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!