Creatorii de bucurie Lesna x RAI Village ╚Öi Basic Jackpot ofer─â o Super Experien╚Ť─â ├«n RAI, ├«n valoare total─â de 3000 ÔéČ

Super Experien╚Ťa include:

Ôťô cazare 8 persoane;

Ôťô pensiune complet─â: mic dejun, pr├ónz, cina ╚Öi b─âuturi alcoolice ╚Öi nealcoolice pentru 8 persoane;

Ôťô acces la toate facilit─â╚Ťile: sauna cu infraro╚Öu, ciub─âr, zon─â de ralaxare, home cinema, lounge, restaurant, zon─â pentru foc de tab─âr─â, gr─âtar, domeniu cca 13000 mp.

IMPORTANT

Concurentul care prezint─â cea mai interesant─â TEM─é DE EVENIMENT, c├ó╚Ötig─â experien╚Ťa RAI.

Exemple TEM─é EVENIMENT

‘R─âsf─â╚Ť ╚Öi Wellness: Un Sejur de LuxÔÇÖ

sau ‘Reconnect Retreat: Timp de Calitate cu Prietenii’

**Perioada sejurului va fi stabilit─â ulterior, ├«n func╚Ťie de disponibilit─â╚Ťile unit─â╚Ťii de cazare. RAI Village va alege c├ó╚Ötig─âtorul.

CRITERIILE DE JURIZARE ╚śI GRILA DE PUNCTAJ 100puncte

1. FOLLOW conturilor de Instagram lesna.ro, RAI Village și Basic Jackpot (25p);

2. TAG 7 prieteni în una dintre postările campaniei de pe Instagram și SHARE pe story la postarea concursului de pe Instagram. (25p);

3. Completarea datelor în formularul campaniei (25p);

4. Participantul care prezint─â cea mai interesant─â idee la ultima ├«ntrebare din formular: ÔÇ×Care este tema evenimentului pe care ai vrea sa ├«l organizezi ├«mpreun─â cu prietenii tai?” (25p).

Perioada campaniei este 22 mai ÔÇô 24 iunie 2024. C├ó╚Ötig─âtorul v─â fi anun╚Ťat ├«n data de 25 iunie 2024.

*Concurentul/grupul care prezintă cea mai interesantă idee caștigă premiul cel mare.

├Än inima peisajelor pitore╚Öti din Hunedoara, RAI Village se desf─â╚Öoar─â pe 18000 mp de pur─â frumuse╚Ťe, oferindu-╚Ťi o experien╚Ť─â de neegalat la baza Masivului Par├óng ╚Öi la grani╚Ťa cu Parcul Na╚Ťional Retezat. RAI Village nu este doar un loc de cazare, ci o experien╚Ť─â autentic─â, unde fiecare detaliu este g├óndit pentru armonie ╚Öi sustenabilitate. V─â a╚Ötept─âm s─â scriem ├«mpreun─â pove╚Öti.

Basic Jackpot un promotor al vietii cu bun gust si al micilor placeri ce fac diferenta intr o viata ÔÇťde MilionarÔÇŁ educat si rafinat si un show-off fara sare dar cu prea mult piper. El este de parere ca nu tot ce este scump este ÔÇśde MilionariÔÇÖ si nu ca nu orice exces inseamna bogatieÔÇŽ iar de RAI Village s-a indragostit fiind un ÔÇťquite luxuryÔÇŁ cu bun gust, o simplitate elegantaÔÇŽ un modern in stransa legatura cu traditionalul.. si mai ales un loc remote pentru bucuria ta nu pentru vazul tuturor

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. FOLLOW conturilor de Instagram lesna.ro, RAI Village și Basic Jackpot.
  2. TAG celor 7 prieteni în una dintre postările campaniei de pe Instagram și SHARE pe story la postarea concursului de pe Instagram.
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.

IMPORTANT
Dac─â invi╚Ťi ╚Öi prietenii s─â participe, direct din pagina de ├«nscriere, acumulezi mai multe ╚Öanse de c├ó╚Ötig!

C├ó╚Ötig─âtorii vor fi ale╚Öi dintre toate ├«nscrierile ├«n concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea c├ó╚Ötig─âtorilor extra╚Öi presupune verificarea ├«ndeplinirii tuturor condi╚Ťiilor de participare enumerate ├«n sec╚Ťiunea CUM FUNC╚ÜIONEAZ─é.┬á

Not─â: Pentru validare, participan╚Ťii au obliga╚Ťia s─â p─âstreze ╚Öi s─â prezinte un print-screen cu postarea ├«n care au etichetat cei 7 prieteni, folosind acela╚Öi cont de Instagram sau Facebook ├«nscris in formularul campaniei.

Verific─â zilnic www.lesna.ro ╚Öi afl─â ce premii extraordinare am preg─âtit pentru tine! ├Änscrie-te ╚Öi c├ó╚Ötig─â ╚Öanse infinite de bucurie: excursii ├«n loca╚Ťii de vis, experien╚Ťe inedite ╚Öi cadouri pentru toate v├órstele. Oricine poate c├ó╚Ötiga aceste premii importante, nu-╚Ťi refuza ╚Öansa de a fi chiar tu acela!