Creatorii de bucurie Lesna x Pizza di Mora ╚Öi Cemil Hasturk ofer─â 3 premii ├«n valoare total─â de 300 ÔéČ

├Ämpreun─â cu sponsorul Pizza di Mora┬á╚Öi ambasadorul Cemil Hasturk┬áoferim 3 premii┬á├«n valoare total─â de┬á300 ÔéČ:
Premiu 1: Pachet 2 Persoane – Cin─â Full FOOD & DRINKS, valoare 100 eur
Premiu 2: Pachet 2 Persoane – Cina Full FOOD & DRINKS, valoare 100 eur
Premiu 3: Pachet 2 Persoane – Cina Full FOOD & DRINKS, valoare 100 eur

*Premiile sunt exclusiv pentru București
** Premiile se vor ÔÇťconsumaÔÇŁ in data de 14 Feb 2024, la Pizza Di Mora – Calea Victoriei 109 , Bucure╚Öti .

Perioada campaniei este 15 ianuarie ÔÇô 13 februarie 2024 . C├ó╚Ötig─âtorul va fi anun╚Ťat pe data de 14 februarie 2024.┬á

Despre Pizza di Mora

Unele meserii, precum ╚Öi secretele lor, se transmit din genera╚Ťie ├«n genera╚Ťie, din tat─â-n fiu. Acum mai bine de 15 ani, un t├ón─âr pe numele Mora ├«nt├ólne╚Öte la Milano un maestru pizzar napolitan, ce ducea mai departe meseria familiei sale, precum ╚Öi re╚Ťeta secret─â a pizzei autentice. Neav├ónd urma╚Öi, maestrul napolitan decide s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â secretele sale t├ón─ârului Mora, pe care ├«l vedea ca pe un fiu ce va duce mai departe numele ╚Öi iscusin╚Ťa sa.

Dup─â 12 ani de ucenicie ╚Öi peste 70.000 de blaturi f─âcute, t├ón─ârul Mora se ├«ntoarce acas─â, aduc├ónd cu el emo╚Ťia, povestea, experien╚Ťa ╚Öi secretele pe care le aplic─â pe fiecare felie de Pizza di Mora.

Aceast─â poveste ne-a determinat s─â punem bazele unui proiect, s─â elabor─âm conceptul, s─â identific─âm loca╚Ťia cea mai potrivit─â unde s─â putem prepara o pizza artizanal─â, dup─â re╚Ťet─â napolitan─â, cu ingrediente premium.

Din anul 2020 am func╚Ťionat dup─â modelul dark kitchen, primind o varietate de opinii de la clien╚Ťi, pe care le-am luat foarte ├«n serios ╚Öi le-am folosit ca pe o oportunitate de a da ╚Öansa unui loc de sine st─ât─âtor. Am apreciat feedback-ul pozitiv, care a men╚Ťionat ├«n mod constant calitatea ingredientelor noastre, a aluatului nostru atent preparat, a prospe╚Ťimei ingredientelor folosite ╚Öi a calit─â╚Ťii superioare. ├Än anul 2023, am deschis Pizza Di Mora la parterul unei cl─âdiri reper cu valoare de patrimoniu, cu o istorie de peste 75 de ani ╚Öi amplasament excep╚Ťional chiar pe Calea Victoriei 109, ├«n imediata proximitate a Palatului ╚śtirbei. Restaurantul este unul micu╚Ť, de doar 30 de locuri, ├«n care am vrut s─â red─âm o atmosfer─â familial─â. Buc─ât─âria este una deschis─â ├«n care oaspe╚Ťii pot vedea cum se prepar─â pizza, pot vorbi cu buc─âtarii,┬á pe scurt ÔÇô ├«n care oaspe╚Ťii se simt ca ├«n propria lor cas─â. Mai multe puteti afla┬áaici

Cemil Hasturk
Dedicat industriei modei ╚Öi a frumuse╚Ťii, cu o abilitate remarcabil─â de a satisface oamenii ╚Öi a crea conexiuni constructive.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, Pizza di Mora și Cemil Hasturk
  2. Tag 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram și share pe story la postarea
    concursului de pe Instagram.
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

 

IMPORTANT

Dac─â invi╚Ťi ╚Öi prietenii s─â participe, direct din pagina de ├«nscriere, acumulezi mai multe ╚Öanse de c├ó╚Ötig!

C├ó╚Ötig─âtorii vor fi ale╚Öi dintre toate ├«nscrierile ├«n concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea c├ó╚Ötig─âtorilor extra╚Öi presupune verificarea ├«ndeplinirii tuturor condi╚Ťiilor de participare enumerate ├«n sec╚Ťiunea CUM FUNC╚ÜIONEAZ─é. Pentru validare, participan╚Ťii au obligatia s─â p─âstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea ├«n care au etichetat 1 prieten.

Not─â: Se consider─â valide doar ├«nscrierile ├«n concurs care respect─â to╚Ťi cei 3 pa╚Öi obligatorii descri╚Öi ├«n sec╚Ťiunea ÔÇ×Cum func╚Ťioneaz─âÔÇŁ de mai sus.

Verific─â zilnic www.lesna.ro ╚Öi afl─â ce premii extraordinare am preg─âtit pentru tine! ├Änscrie-te ╚Öi c├ó╚Ötig─â ╚Öanse infinite de bucurie: excursii ├«n loca╚Ťii de vis, experien╚Ťe inedite ╚Öi cadouri pentru toate v├órstele. Oricine poate c├ó╚Ötiga aceste premii importante, nu-╚Ťi refuza ╚Öansa de a fi chiar tu acela!