Creatorii de bucurie Lesna x Pizza di Mora și Cemil Hasturk oferă 3 premii în valoare totală de 300 €

Împreună cu sponsorul Pizza di Mora și ambasadorul Cemil Hasturk oferim 3 premii în valoare totală de 300 €:
Premiu 1: Pachet 2 Persoane – Cină Full FOOD & DRINKS, valoare 100 eur
Premiu 2: Pachet 2 Persoane – Cina Full FOOD & DRINKS, valoare 100 eur
Premiu 3: Pachet 2 Persoane – Cina Full FOOD & DRINKS, valoare 100 eur

*Premiile sunt exclusiv pentru București
** Premiile se vor “consuma” in data de 14 Feb 2024, la Pizza Di Mora – Calea Victoriei 109 , București .

Perioada campaniei este 15 ianuarie – 13 februarie 2024 . Câștigătorul va fi anunțat pe data de 14 februarie 2024

Despre Pizza di Mora

Unele meserii, precum și secretele lor, se transmit din generație în generație, din tată-n fiu. Acum mai bine de 15 ani, un tânăr pe numele Mora întâlnește la Milano un maestru pizzar napolitan, ce ducea mai departe meseria familiei sale, precum și rețeta secretă a pizzei autentice. Neavând urmași, maestrul napolitan decide să împărtășească secretele sale tânărului Mora, pe care îl vedea ca pe un fiu ce va duce mai departe numele și iscusința sa.

După 12 ani de ucenicie și peste 70.000 de blaturi făcute, tânărul Mora se întoarce acasă, aducând cu el emoția, povestea, experiența și secretele pe care le aplică pe fiecare felie de Pizza di Mora.

Această poveste ne-a determinat să punem bazele unui proiect, să elaborăm conceptul, să identificăm locația cea mai potrivită unde să putem prepara o pizza artizanală, după rețetă napolitană, cu ingrediente premium.

Din anul 2020 am funcționat după modelul dark kitchen, primind o varietate de opinii de la clienți, pe care le-am luat foarte în serios și le-am folosit ca pe o oportunitate de a da șansa unui loc de sine stătător. Am apreciat feedback-ul pozitiv, care a menționat în mod constant calitatea ingredientelor noastre, a aluatului nostru atent preparat, a prospețimei ingredientelor folosite și a calității superioare. În anul 2023, am deschis Pizza Di Mora la parterul unei clădiri reper cu valoare de patrimoniu, cu o istorie de peste 75 de ani și amplasament excepțional chiar pe Calea Victoriei 109, în imediata proximitate a Palatului Știrbei. Restaurantul este unul micuț, de doar 30 de locuri, în care am vrut să redăm o atmosferă familială. Bucătăria este una deschisă în care oaspeții pot vedea cum se prepară pizza, pot vorbi cu bucătarii,  pe scurt – în care oaspeții se simt ca în propria lor casă. Mai multe puteti afla aici

Cemil Hasturk
Dedicat industriei modei și a frumuseții, cu o abilitate remarcabilă de a satisface oamenii și a crea conexiuni constructive.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.roPizza di Mora și Cemil Hasturk
  2. Tag 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram și share pe story la postarea
    concursului de pe Instagram.
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții au obligatia să păstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!