Creatorii de bucurie Lesna x WITGW x Chef Dragoș Bercea, oferă 2 x Bilete la Petrecerea WHAT IF - pachet full, valoare de 800 €

What If Things Go Well este o comunitate care se adresează oamenilor cu suflet creativ. Un loc în care oamenii pot împărtăși idei și pot face conexiuni în spații fizice și digitale, susținând în același timp valorile umane de diversitate și respect.

WHAT IF – găzduiesc adunări sociale într-un mediu natural frumos, în timp ce fiecare masă spune povestea locului său: vârfuri de munte, ferme, podgorii, plaje, străzi ale orașului și alte locuri extraordinare.

Tot ceea ce fac se bazează pe respectul pentru mediu!

Descoperă mai multe despre What If Things Go Well aici.

Dragoș Bercea, unul dintre finaliștii Top Chef, și-a deschis primul restaurant. La doar 22 de ani, Dragoș a primit în dar, de ziua sa, Cabana Vânătorilor din Corbeanca. Premiat cu medalii de aur și argint la concursuri culinare din Moldova, Croația și Luxemburg, în prezent deține și manageriază împreună cu familia sa restaurantul Cabana Vânătorilor din Predeal și este R&D pentru compania City Grill România, participând la dezvoltarea celui mai mare proiect de delivery din București – City Grill Delivery. Îi place să călătorească și caută experiențe culinare în toată lumea. Este pasionat de motoare, sporturi de iarnă și ieșiri în natură.

Descoperă mai multe despre Dragoș Bercea și munca lui aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, w.i.t.g.w  & chefdragosbercea
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram (Lesna, W.I.T.G.W sau Chef Dragoș Bercea)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!