Creatorii de bucurie Lesna & Transylvania Log Cabins & Corina Hendler oferă 1 x sejur de 500 € în Țara Hațegului

Transylvania Log Cabins este un complex de căsuțe suspendate în copaci sau pe platforme, cu terase generoase, situat în satul Peșteana din comuna Densuș, județul Hunedoara.

Pe plaiurile sălbatice unde natura este singura stăpână, departe de mediul urban, aici vei putea beneficia de toate cele necesare pentru o experiență de vis în Transilvania. Află mai multe despre acest paradis ascuns de lume aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, transylvanialogcabins și corinahendler  sau Like paginilor de Facebook Lesna.ro,  Transylvania Log Cabin și Corina Hendler
  2. Tag 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formular

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat un  prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!