Asociația Creatori de bucurie împreună cu Lesna.ro și Prăjiturela oferă 100 de cursuri online: RomânEști - Antreprenor în 15 pași, în valoare totală de 30.000 Euro

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit. 

În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. UniCredit Bank își propune să mențină permanent clientul în centrul activităților sale, să fie un partener cu care se lucrează ușor și să fie o parte foarte activă a comunităților în care își desfășoară activitatea.

Grupul răspunde unei game variate de nevoi a clienților săi printr-o rețea de parteneri specializați: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker. Află mai multe despre UniCredit Bank aici .

Am început proiectul #românEȘTI pentru că știm ce înseamnă drumul de la o idee de afacere în România și până la concretizarea ei. Știm cât de multe necunoscute pot să apară și cât de multe provocări se ivesc pe parcurs. Ceea ce poate părea simplu la început, se poate complica mai târziu. De multe ori, atunci când am crezut că avem un puzzle complet, am constatat că ne lipsește o piesă la care nici nu ne-am gândit. 

Am avut suișuri și coborâșuri, din care am învățat multe. Drumul nostru până aici ar fi fost mai lin și mai ușor de urcat, dacă am fi pornit atunci cu ceea ce știm acum. Propria experiență ne-a făcut să gândim un curs prin care să învățăm și alți români să se lanseze în antreprenoriat. Pas cu pas, cu toate lecțiile făcute și cu toate piesele de puzzle pe masă. Află mai multe despre RomânEști aici.

Prăjiturela este, mai degrabă, un fenomen. Este universul colorat și plin de arome, însuflețit de Mihaela Sava, food blogger pasionat, un om cald, vesel, care iubește mâncarea și care împărtășește din bucuriile sale cu ceilalți. Despre Prăjiturela puteți citi mai multe aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI astfel:

  1. Follow conturilor de Instagram Lesna.ro, Românești, Prajiturela  sau Facebook Lesna.ro, Românești, Prăjiturela
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările campaniei de pe oricare cont de Instagram (Lesna.ro, Românești, Prajiturela) sau Facebook Lesna.ro, Românești, Prăjiturela
  3. Completează chestionarul de mai sus

IMPORTANT

Câștigătorii vor fi aleși pe baza analizării răspunsurilor la întrebările cuprinse în formularul de mai sus. Jurizarea și alegerea celor 100 de câștigători se face în baza criteriilor de selecție afișate în Regulamentul campaniei. Pentru a intra în etapa de jurizare, câștigătorii trebuie să îndeplinească cumulativ toate condițiile descrise în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!