Creatorii de bucurie Lesna & Riva Mamaia & Andreea Chiritescu oferă 1 x Experiență #RivaMamaia completă în Sunrise Penthouse, în valoare de 1.500 €

Riva Mamaia este destinația preferată a celor care doresc să aibă un sejur la superlativ pe malul Mării Negre. Design-ul modern al hotelului se bazează pe confortul pe care îl căutăm cu toții, restabilind echilibrul și promițând o stare de relaxare. Riva Mamaia a fost creată în jurul unei varietăți de emoții, astfel încât să poți evada din lumea cotidiană și să pornești în cea mai plăcută călătorie spre o stare de bine. 

 

Andreea Chiritescu este absolventă de UNATC și actriță la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Andreea Chiritescu este o prezență activă în mediul online, unde împărtășește gânduri și momente cu cei care o apreciază și o urmăresc. Andreea Chiritescu este brand ambasadorul Riva Mamaia.

 

Aflați mai multe despre Riva Mamaia aici, iar despre Andreea Chiritescu aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @riva.mamaia,  @andreeachiritescu.ro  SAU like/follow paginilor de Facebook lesna.ro, RivaMamaiaandreeachiritescu.ro
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul este ales aleatoriu, dintre toate înscrierile în concurs. Premiul ajunge la câștigător după confirmarea datelor de livrare.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!