Creatorii de bucurie Lesna & Rawmantic & Healthy by Gina oferă 1 x Tort vegan cu fistic și fructul pasiunii, platou de prăjituri inocente și trufe artizanale, fără zahăr + Bonus program de reeducare alimentară oferit de Gina Taujan, în valoare totală de 1000 €

Gina Tăujan (Healthy by Gina) este o nutriționistă de succes, autoarea programului de reeducare alimentară adresat celor care se confruntă cu probleme digestive, acnee,  lipsă de energie, sau celor care vor să slăbească sau să ia în greutate. Beneficiile programului se observă la nivelul unui corp sănătos, a unei minți liniștite, a unei stări de spirit îmbunătățite și, în general, al unui stil de viață echilibrat. Aici puteți afla mai multe despre Gina Tăujan.

 

Rawmantic este o cofetărie artizanală din București care prepară dulciuri inocente, vegan-friendly, cu gust (fapt recunoscut de cei peste 1500 de clienți) și prietenoase cu stilul tău de viață sănătos. Fiecare prăjitură este pregătită cu dragoste, din ingrediente plant-based și îndulcitori naturali. Rawmantic se diferențiază prin aspectul spectaculos al deserturilor, combinațiile inedite de arome și prin creativitate. Descoperiți aici universul dulce și sănătos Rawmantic.

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @healthybyginna, @rawmantic sau Facebook Lesna.ro, @healthybyginna, @rawmanticc
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Gina Tăujan, Rawmantic)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!