Creatorii de bucurie Lesna & Pensiunea Retezat-W.I.T.G.W oferă 1 x AUTOTURISM TOYOTA LAND CRUISER DIN ’90, 1 x AN DE ACCES GRATUIT LA TOATE EVENIMENTELE W.I.T.G.W, PACHET GOLD, în valoare de 15.000 €

What If Things Go Well – găzduiesc adunări sociale într-un mediu natural frumos, în timp ce fiecare masă spune povestea locului său: vârfuri de munte, ferme, podgorii, plaje, străzi ale orașului și alte locuri extraordinare. Descoperă mai multe despre W.I.T.G.W aici.

Aflată în Parcul Național Retezat, Pensiunea Retezat este locul perfect pentru deconectare și reîncarcare a bateriilor. Oferă camere elegante cu balcon şi vedere panoramică la munte şi la râu şi un restaurant à la carte. Pe lângă atmosfera caldă și primitoare, pensiunea oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută și relaxantă în mijlocul naturii. Toate camerele se bucură de vedere la munte şi la râu. Află mai multe despre Pensiunea Retezat aici.

CE TREBUIE SĂ FACI PENTRU A INTRA ÎN CURSA PENTRU PREMIU ?

  1. REZERVĂ o cameră la Pensiunea Retezat, în perioada 2 Februarie – 31 Mai 2023 , în valoare de 290 ron (preț pentru 2 persoane, cameră dublă/twin cu mic dejun inclus).
  • Alege perioada potrivită din calendarul de mai jos;
  • Completează datele în formular – click  ‘ Vreau să mă înscriu ‘
  1. FOLLOW conturilor de Instagram lesna.ro, w.i.t.g.w, Pensiunea Retezat;
  1. TAG 3 prieteni la una dintre postările campaniei de pe oricare cont de Instagram (Lesna, W.I.T.G.W, Pensiunea Retezat).

Perioada campaniei este 2 februarie – 1 martie 2023.

EXTRAGERE LIVE, 1 Iunie 2023.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!