Creatorii de bucurie Lesna & Casa Domestic & Undeva în România oferă 1 x experiență în Casa Domestic, Țara Făgărașului, în valoare de 500 €

Împreună cu sponsorul Casa Domestic și ambasadorul Undeva în România oferim ca premiu 1 x experiență în Munții Făgăraș, în valoare de 500 €.

Gazdele de Casa Domestic vor pregati pentru castigator:

  • 1 sejur de două nopți 
  • degustare de produse locale proaspete, pline de savoare
  • experiența unei drumeții prin Munții Făgăraș, alături de un ghid montan, până la Cabana Valea Sambetei. Traseul se desfășoară pe potecă marcată, prin pădure

TRASEU :
COMPLEX TURISTIC SÂMBĂTA (670 m) – VALEA SÂMBETEI – CABANA  VALEA SÂMBETEI (1401 m)
Marcaj: triunghi rosu.
Durata: 2 ½ ore – 3 ore.
Dificultate: medie

 

Atenție!

Notă: Perioada sejurului va fi stabilită ulterior, în funcție de disponibiltățile unității de cazare.

 

Perioada concursului este 24 februarie– 10 martie 2023. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 13 martie 2023

Câștigătorii campaniei

  • Chibrit Antonela

Casa Domestic se află la jumătatea distanței dintre Sibiu și Brașov, în satul Viștea de Sus. Situată în zona rurală a Țării Făgărașului, Casa Domestic oferă un concept unic de petrecere a timpului liber la țară, în mijlocul naturii, asigurând totodată confortul de acasă. Amenajarea modernă a interioarelor și bogăția decorului natural al Munților Făgăraș poziționează Casa Domestic în topul locurilor preferate de cazare din România.

Descoperă căldura Casei Domestic aici. 

 

Undeva în România este o comunitate de aventurieri care caută să exploreze pietrele ascunse și mai puțin ascunse ale țării. Suntem pasionați să descoperim frumusețea unică a României.

Misiunea noastră este să creăm experiențe de neuitat în România, de la orașele vibrante până la satele montane pitorești. Ne străduim să protejăm și să păstrăm tradițiile culturale și frumusețea naturală a țării, astfel încât generațiile viitoare să se poată bucura de ea pentru anii următori.

Explorând istoria și cultura unică a României, ne propunem să aducem o mai mare apreciere a țării călătorilor din întreaga lume. De asemenea, ne străduim să sprijinim inițiativele și afacerile locale pentru a ne asigura că România rămâne o destinație vibrantă și interesantă pentru toți.

Undeva în România, înțelegem că a călătorii înseamnă mai mult decât a face fotografii și a bifa căsuțe. Este vorba despre conectarea cu localnicii, cufundarea în cultura lor și crearea de amintiri care vor dura o viață. De aceea, ne angajăm să oferim călătorilor noștri cea mai bună experiență posibilă atunci când explorează România.

Vă invităm să vă alăturați nouă și să experimentați România într-un mod pe care nu l-ați crezut posibil.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.roCasa Domestic, undevainromania sau Facebook Lesna.ro, Casa de vacanta domestic, Undeva în România
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formular

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

  1. Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!