Creatorii de bucurie Lesna x ODDAIA x Diana Borobar oferă 1 x Rochie Amun Ecru Dress, în valoare de 200 €

Brandul de tricotaje ODDAIA abordează fiecare produs prin prisma simplității, dar cu un fun twist. La ODDAIA ne bazăm pe valori solide și credem în îmbrăcămintea creată cu respect față de planetă, în calitate peste cantitate și în piese care sunt realizate să reziste mai mult de un sezon. Pentru fiecare produs vândut, un copac este plantat. 

„ODDAIA este proiectul meu de suflet, care a luat naștere la începutul acestui an, după diferite teste și idei nu la fel de reușite. Un lucru il pot spune sigur: Nu-ți fie frică să greșești! Trebuie să îți dorești foarte mult, iar apoi să muncești și mai mult pentru visul tău.” (Diana Borobar)

Diana Borobar este designer vestimentar și fondatoarea brandului românesc de îmbrăcăminte ODDAIA. Amprenta originală a creativității sale se îmbină cu farmecul țesăturilor și al fibrelor naturale din care este confecționată fiecare piesă din colecție. 

 

Descoperă colecția de tricotaje ODDAIA aici și află mai multe despre Diana Borobar aici 

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, ODDAIA și Diana Borobar
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram (Lesna, ODDAIA sau Diana Borobar)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus (link în bio) 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!