Creatorii de bucurie Lesna & Makara.907 oferă 10 premii x 1 Șorț de lucru multifuncțional Makara, calitate premium, culoare neagră, în valoare totală de 500 €

Perioada concursului este 05 – 12 Noiembrie 2021. Cei 10 câștigătorii vor fi anunțați pe data de 15 Noiembrie 2021. Fiecărui câștigător îi va reveni unul dintre cele 10 premii.

 

Indiferent dacă este vorba de tâmplărie, grădinărit sau grătarul de duminică, pur și simplu veți iubi șorțul multifuncțional Makara. A fost conceput pentru a servi oricăror nevoi, fiind potrivit atât pentru activitățile zilnice din atelier, cât și pentru proiectele de weekend. Având în vedere versatilitatea acestui accesoriu de lucru, se pare că tocmai ați găsit cadoul perfect pentru sărbători.

Drumul de la idee și până la creație este schițat în minte și modelat în mâni. Tot acest proces este pus în mișcare de cei care imaginează, de cei care execută și de cei care repară. Produsele Makara.907 sunt inspirate de cultura creatorilor.

Mai multe despre Makara.907 puteți găsi aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @makara.907 SAU like paginilor de Facebook lesna.ro, Makara.907
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs și vor intra în posesia premiilor după procedura de validare.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!