Creatorii de bucurie Lesna & Codin Maticiuc & iSTYLE Apple Premium Reseller oferă 3 x Apple MacBook Air 13.3", în valoare totală de 3.000 €

iSTYLE România este unicul  Apple Premium Reseller din țară. Primul magazin a fost deschis în 1999, iar în prezent există 14 magazine elegante iSTYLE în București și în cele mai mari orașe ale României. Alături de experții iSTYLE este întotdeauna mai simplu să descoperiți ecosistemul Apple.

 

Codin Maticiuc nu mai are nevoie de nicio prezentare. Totuși, amintim aici o parte dintre lucrurile notabile care îi definesc activitatea profesională:

 

 În 2013 a înființat propria companie de producție de film (Watch Me Production) și a produs primul film, Déjà Vu, în regia lui Dan Chișu. În portofoliul său se mai regăsesc filmele ”București Non-Stop (2013 – co-producător) și YouTube Bazar (2015 – co-producător), precum și piese de teatru – Hell – Lolita Pille (producător).

 

”Consumatorul de suflete” este cartea care marchează debutul lui Codin Maticiuc în lumea scrisului și care a fost cea mai citită carte a editurii All în anul 2014.

 

Descoperiți iSTYLE și produsele Apple aici și aflați mai multe despre Codin Maticiuc aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 4 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @istylero  sau Facebook Lesna.ro, iSTYLE Romania
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările de pe Instagram sau Facebook.
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.
  4. Intră în familia iSTYLE ca să nu ratezi ultimele noutăți și oferte, înscrie-te la newsletterul iSTYLE. 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul va fi ales aleatoriu, dintre toate înscrierile valide. Premiul va intra în posesia câștigătorului după validare.

Notă: Câștigătorii sunt aleși prin sistemul de extragere al platformei Lesna, exclusiv în baza înscrierilor efectuate prin completarea formularului de înscriere disponibil în pagina campaniei: https://lesna.ro/istyle-macbook-air-13/ . Validarea câștigătorilor extrași în platformă constă în verificarea îndeplinirii celorlalte condiții de participare (follow la cele 2 conturi menționate – Instagram sau Facebook, abonare la Newsletter iSTYLE și cel puțin un comment cu tag 3 prieteni la oricare dintre postările campaniei, indiferent de contul pe care apare postarea).

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!